Chcete si dopřát opravdu jedinečný pobyt ve 100% souladu s přírodou a užít si dostatek klidu od ruchu města i internetu? Vydejte se do jižních Čech. Nedaleko Orlické přehrady a hradu Zvíkov se tu uprostřed lesů ukrývá nádherný Baráček na stromě. Dvě děti do 15 let mají pobyt na přistýlce zdarma.

O ubytování

Baráček na stromě najdete ve vesničce Zbonín v okrese Písek, tedy v jižních Čechách. Užijete si tu dostatek soukromí a klidu od ruchu velkoměst. Internet tu nenajdete, za to vás však čeká nádherný výhled do přírody a na okolní lesy. Jen 250 m od baráčku najdete Orlickou přehradu, o kousek dál pak řadu krásných památek. Co třeba hrad Zvíkov (2,5 km), zámek Orlík (12 km), Schwarzenberská hrobka (13,5 km), zážitkový park Zeměráj (20 km) a krásné město Písek (20 km) s proslulým kameným mostem a nedalekou rozhlednou Jarník?

Kde budete spát?

Celý baráček voní dřevem a je útulně zařízený. Najdete tu pohodlnou manželskou postel a dvě samostatná lůžka, na pobyt tedy můžete vyrazit i s dětmi. K zahřátí pak poslouží romantická krbová kamna. Nechybí ani malá kuchyňka s plynovým vařičem, varnou konvicí a nádobím, takže si snídaně, obědy i večeře můžete dopřát přímo tady. Sníst si je můžete dle počasí buď u stolu uvnitř baráčku, anebo si jídlo užijte na terase s parádním výhledem. Samozřejmostí je i vlastní koupelna (sprchový kout, umyvadlo a toaleta), kterou najdete jen pár kroků od baráčku.

Na čem si pochutnáte?

Stravování si můžete obstarat vlastní, v baráčku je k dispozici malá kuchyňka. V blízkosti je také několik skvělých restaurací.

Kde budete relaxovat?

Relaxovat tu můžete na venkovní terase s posezením, anebo se zavěste do hamaky. Využít můžete také houpačku. K dispozici máte také ohniště s připraveným dřívím.

Baráček na stromě

Baráček na stromě

Zbonín 45 , Zbonín - Varvažov
Česká republika

Provozuje společnost:
Vladislav Pinc IČ: 09020071


724720994

baraceknastrome@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
20 km
Vzdálenost od jezera
0,3 km
Zastávka
3,5 km
Sjezdovka
30 km