Vydejte se po stopách husitského hnutí do LH Hotel Dvořák Tábor **** Congress & Wellness v samotném centru jihočeského města Tábor. Pobyt s polopenzí ve vyhlášené restauraci a s wellness, nebo pivní či rašelinovou koupelí užijí i nejnáročnější hosté.

O ubytování

LH Hotel Dvořák Tábor **** Congress & Wellness vznikl rozsáhlou rekonstrukcí historického pivovaru. Nachází se v uzavřeném areálu hradu Kotnov, takže budete mít ustláno přímo vedle Národní kulturní památky, na kterém vedle Kotnova figuruje i sousední Bechyňská brána (400 m).

Ubytujete se přímo v historickém centru města Tábor, a tak budete mít jedinečnou příležitost prozkoumat významnou historii, kterou místní památky připomínají. Nevynechejte Žižkovské náměstí (270 m) s pomníkem husitského vojevůdce Jana Žižky z Trocnova a starou radnici. Na procházkách městem se pokocháte starými měšťanskými domy, útulnými uličkami a sedmi krásnými kašnami. Dojděte k městkým hradbám (550 m) nebo se vypravte až k poutnímu kostelu Klokoty (1,7 km), který stojí obklopený přírodou kousek od centra.

Pro milovníky sportu je rájem nedaleký Sportareál Monínec (25 km), kde si v létě užijete spoustu zábavy při jízdě na kole i koloběžkce, hraní tenisu či golfu, koupání na koupališti nebo projížďce na koni. V zimě zde funguje oblíbený ski areál. Fanouškům historie zase udělá radost Husitské muzeum (350 m).

V okolí Tábora najdete mnoho atraktivních turistických cílů, za které slibují parádní celodenní výlet. Navštivte třeba města Týn nad Vltavou (33 km) či Písek (45 km) nebo se vypravte po naučných lesních stezkách v malebné oblasti Toulava (25 km).

Kde budete spát?

Vaším chvilkovým domovem se stane jeden ze 72 prostorných, moderně vybavených pokojů. Každý pokoj je vybavený vlastní koupelnou, televizí, trezorem a WiFi připojením k internetu.

  • Pokoj Standard (18 m²) nabízí 2 lůžka (100x200 cm, možno spojit do manželské postele), pracovní stůl, křesílko a šatní skříň. V koupelně najdete vanu, WC, fén na vlasy a kvalitní hotelovou kosmetiku.

  • Pokoj Superior je prostornější (21 m²) a najdete v něm taktéž 2 lůžka (mohou být spojená či rozpojená), pracovní stůl, křesílko a šatní skříň. Oproti variantě Standard má navíc minibar a kávovar s kapslemi. V koupelně nechybí vana, WC, vysoušeč vlasů a kvalitní kosmetika.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace La Cave je umístěna do bývalých ležáckých sklepů, a vyniká tak příjemnou romantickou atmosférou jako stvořenou pro večerní posezení u vína. Kombinace profesionálního servisu a výjimečného kulinářského umění místního týmu kuchařů, kteří mají na kontě mnohá ocenění, vám přinese dokonalý gastronomický zážitek.

Pochutnáte si na francouzských delikatesách, vybraných lahůdkách české kuchyně i bezmasých pokrmech. Těšit se se můžete také na pravidelné gastroakce, při nichž ochutnáte různorodé speciality s tematickým zaměřením.

Na osvěžující drink zajděte do hotelového lobby baru s venkovní zahrádkou, kde si dopřejete dobroty z grilu. Dejte si sklenku vína, barevná koktejl, kávu nebo ovocnou limonádu a kochejte se výhledem na Kotnovskou věž.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness centrum se ukrývá v příjemných prostorách bývalých pivních sklepů a slibuje báječný relax. Užijete si bazén s masážními tryskami, prohřejete se ve finské sauně nebo zklidníte dokonalou vůní v privátních levandulových lázních. Odpočinete si i v unikátních pivních lázních během privátní koupele s konzumací piva. Spojení Pivních lázní BBB a ovesného lože je originální chráněná procedura 4* LH Hotelu Dvořák Tábor.

Během svého pobytu si dopřejte profesionální masáž. Na výběr budete mít ze spousty druhů, od aroma masáží přes baňkování až po Indickou masáž hlavy. Pánové ocení inovativní holičství Ferrara la Barberia, které je součástí hotelu.

LH Hotel Dvořák Tábor Congress & Wellness ****

LH Hotel Dvořák Tábor Congress & Wellness ****

Hradební 3037 , Tábor
Česká republika

Provozuje společnost:
LH Hotels & Resorts s.r.o. IČ: 06341969


381 212 221

recepce@lhdvoraktabor.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 350 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc - cena je po 50% slevě

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od jezera
0,9 km
Zastávka
0,2 km