Relaxační pobyt v Krkonoších si užijete ve Wellnes Hotelu Windsor ****. Leží přímo ve Špindlerově Mlýně, takže to budete mít kousek do aquaparku, na bobovou dráhu i ke všem přírodním krásám. Kromě útulného pokoje se těšte na polopenzi a denně vstup do wellness centra s bazénem, vířivkou a saunami.

O ubytování

Wellnes Hotel Windsor **** se nachází v samém srdci Špindlerova Mlýna a nabízí překrásný výhled na Medvědín a Svatý Petr. Ať už chcete krásy Krkonoš objevovat při výletech, ze sjezdovek či běžeckých tratí, anebo toužíte po nerušeném odpočinku, dovolenou si zde rozhodně užijete. Nejbližší vlek velkého lyžařského areálu je vzdálen pouze 300 m. Na okolních svazích obsluhovaných celkem 14 lanovkami a vleky vede více než 25 km sjezdovek všech obtížností. Milovníci bílých stop se svému oblíbenému sportu mohou věnovat na mnoha kilometrech běžeckých tratí. Na své si přijdou i turisté a cykloturisté, pro které je připravena kvalitní síť stezek. K oblíbeným cílům výletů patří například přehrada Labská (2 km), vrch Medvědín (5,5 km) či údolí Bílého Labe (6 km). Pokud vás lákají zážitky a dobrodružství, je zde pro vás například bobová dráha (1 km), Adventure park (600m) nebo aquapark (1 km).

Kde budete spát?

Těšte se na ubytování ve dvoulůžkovém pokoji vybaveném WiFI připojením, LCD televizí, minibarem, trezorem a telefonem. Součástí je také vlastní koupelna, ve které najdete sprchu, fén, župany a pantofle. Za příplatek je možné zajistit prostornější pokoj s možností přistýlky.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Legenda si pochutnáte na tradiční české kuchyni v moderním pojetí i mezinárodních specialitách. Místní šéfkuchař klade velký důraz na čerstvost a lokální původ surovin. Každé ráno pobytu zahájíte vydatnou snídaní ve formě bufetu. Pokud vás přes den přepadne hlad či chuť, je možné objednávat pokrmy à la carte. Večeře mají podobu tříchodového menu se salátovým bufetem. Dokonalým místem pro večerní posezení se sklenkou v ruce je hotelový bar CUBAR, ve kterém najdete i bowlingové dráhy a biliardový stůl.

Kde budete relaxovat?

Nové síly načerpáte v hotelovém wellness s římskými lázněmi. Jeho součástí je vnitřní bazén s protiproudem, vířivka a také finská, aroma a parní sauna. Dopřát si můžete také tradiční thajskou masáž a další procedury.

Něco navíc

Nuda během pobytu rozhodně nehrozí. Najdete zde 4 bowlingové dráhy a zázemí pro biliard.

Wellnes Hotel Windsor ****

Wellnes Hotel Windsor ****

Špindlerův Mlýn 13 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Provozuje společnost:
NAVATEL a.s. IČ: 28416538


+420 499 405 911

recepce@hotel-windsor.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 180 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Lyžárna
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,9 km
Sjezdovka
0,6 km