Vydejte se na parádní pobyt nedaleko Plzně a užijte si ubytování v Hotelu Panský dům *** s polopenzí, ubytováním v pokoji Standard či pokoji s vířivou vanou (dle vaší volby). Čekají vás také vstupenky do Muzea jižního Plzeňska. K dispozici je zdarma parkování i úschovna kol.

O ubytování

Hotel Panský dům *** se nachází v příjemné obci Blovice 20 km jižně od Plzně. Jen pár minut chůze od hotelu se nachází zámek Hradiště s krásným zámeckým parkem a Muzeum jižního Plzeňska (500 m). Při výletech pěšky či na kole se můžete vydat například ke zříceninám hradů Vlčtejn (5 km) či Radyně (17 km), na zámek Kozel (20 km) či na vodní hrad Švihov (30 km). Nedaleké město Plzeň (23 km) vás překvapí pestrou turistickou nabídkou, zajímavými akcemi i pohodovou atmosférou. Navštívit zde můžete slavný pivovar Pilsner Urquell s pivovarským muzeem, krásné historické centrum s barokními a renesančními domy či katedrálu sv. Bartoloměje s vůbec nejvyšší kostelní věží v Česku. V Plzni najdete také Muzeum loutek či interaktivní vědecko-technologickou expozici Techmania Science Center (30 km).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj Standard je vybavený manželskou postelí nebo dvěma oddělenými lůžky, vlastní koupelnou s fénem na vlasy, ledničkou, televizí a WiFi připojením.

Wellness pokoj s vířivou vanou ubytuje maximálně 2 osoby na pohodlné manželské posteli. Dominantou pokoje je vlastní koupelna s hydromasážní vanou, kde si užijete luxusní chvíle relaxace. Nechybí ani TV, WiFi připojení, lednička či fén na vlasy.

V Třílůžkovém pokoji Standard najdete tři samostatné jednolůžkové postele. Vybavení zůstává stejné jako u dalších standardních pokojů, nebudete tak ochuzeni o WiFi připojení, televizi, ledničku ani vlastní koupelnu, v tomto případě se sprchou.

Na čem si pochutnáte?

V přízemí hotelu se nachází restaurace se zahradní terasou. Každé ráno si zde pochutnáte na snídani ve formě bufetu. Přes den je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku. Večeře pro hotelové hosty mají formu servírovaného tříchodového menu s možností výběru.

Cestujete s dětmi?

Pobyt si užijí i malí hosté, pro které je zde dětské hřiště.

Hotel Panský dům ***

Hotel Panský dům ***

Masarykovo nám.22, , Blovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Panský dům Blovice s.r.o. IČ: 28208412


+(420) 602 254 664

pansky.dum@email.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od jezera
0,5 km
Zastávka
50 m
Sjezdovka
40 km