Načerpejte energii na wellness pobytu v podhůří Orlických hor. Komfortní April hotel Panorama **** se vám postará o ubytování, skvělou polopenzi i zážitek ve wellness centru s bazénem, vířivkou a privátní saunou. Okolí je plné přírodních a historických zajímavostí.

O ubytování

Zajeďte si odpočinout do Rychnova nad Kněžnou v podhůří Orlických hor a ubytujte se v komfortním April Hotelu Panorama ****. Čekají na vás skvělé výlety, zábavné aktivity i krásný relax v jakémkoliv ročním období.

V létě si vyrazte třeba na koupačku, na dosah budete mít přírodní koupaliště Včelné (1,6 km), napuštěné vodou z podzemního vrtu, Ivanské jezero a koupaliště Broumar (18,2 km) či Dobruška (17,9 km). V chladnějších dnech můžete vzít zavděk i plaveckým bazénem v Rychnově nad Kněžnou (800 m).

Ve městě si potom můžete udělat i procházku po památkách. Najdete zde Starý a Nový zámek (1 km), pozdně gotický kostel Nejsvětější Trojice (800 m) nebo Židovskou synagogu s muzeem (1,3 km). K výletu láká i nedaleký zámek Častolovice (10 km) a hrad Litice (15 km).

Láká vás spíše procházka přírodou? Navštivte Přírodní park Včelné (2,6 km), kde na vás kromě příležitostí ke koupání čeká také hustá síť turistických tras, vyhlídkový altán nebo prameniště Studánka. V zimě pak klidně přibalte i lyže a otestujte sjezdovky ski areálů Zdobnice (16,2 km), Říčky (26 km), Deštné (23 km) nebo Dlouhoňovice (23 km).

Kde budete spát?

Ubytování je zajištěné v jednom z 31 pokojů s LCD televizí, telefonem, minibarem, fénem a samostatnou koupelnou s vanou nebo sprchou a samostatným WC. Většina pokojů má balkón nebo lodžii. Užijete si zde pohodlí a tiché prostředí na okraji města.

Na čem si pochutnáte?

Kuchařský tým Restaurace Panorama pod vedením šéfkuchaře Daniela Rajchla dbá na čerstvost a kvalitu surovin, většina z nich pochází od místních chovatelů a farmářů. Menu je složené z tradičních regionálních pokrmů i mezinárodních specialit, jako jsou například italská jídla, čerstvé ryby či mořské plody. Kuchaři připravují vlastní vývary, demi-glace, omáčky, těstoviny, knedlíky a další výtečné pokrmy bez použití polotovarů, v hotelu navíc pečou vlastní žitno-pšeničný a žitný chléb podle receptury z 18. století.

V letních měsících je otevřená také zahradní restaurace s krásným výhledem na Orlické hory, kde si užijete skvělé večery s grilováním.

Kde budete relaxovat?

Co vás zaručeně uvolní? Navštivte wellness centrum s krytým bazénem a vířivkou až pro pět osob. Navíc si užijete relaxaci v privátní sauně nebo masáž. Prostory wellness jsou nově zrekonstruované a krásně prosluněné.

Cestujete s dětmi?

Dětem se jistě zalíbí zahrada s dětským hřištěm a lanovou dráhou.

Něco navíc

Na zahradě hotelu si můžete zahrát pétanque, kroket či ruské kuželky, uvnitř pak kulečník, šipky a fotbálek. Rádi vám tu zapůjčí i kola a koloběžky.

April Hotel Panorama ****

April Hotel Panorama ****

Masarykova 941 , Rychnov nad Kněžnou
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Panorama s.r.o. IČ: 27502716


+420 494 534 619

hotel@aprilhotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 350 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Vzdálenost od jezera
2,8 km
Zastávka
50 m
Sjezdovka
24 km
Běžkování
15 km