Do Hotelu Antonie **** ve Frýdlantu se budete rádi vracet. Na první pohled vás uchvátí jeho futuristická architektura a luxusní ubytování. Gastronomické služby na prvotřídní úrovni v kombinaci s neomezeným vstupem do hotelového Wellness&Spa a Sportzóny vytvoří z vašeho pobytu v Jizerských horách nezapomenutelný zážitek.

O ubytování

Dopřejte si relax v nezaměnitelném designovém boutique hotelu v Jizerských horách. Hotel Antonie **** je menším poklidným hotelem s překrásným výhledem na hory i město Frýdlant a zámek. Rozhledna Frýdlant (1,1 km) nabízí skvělý výletní cíl blízko k hotelu, stejně jako zmíněný zámek Frýdlant (2,2 km) či Křížový vrch (2,3 km). Pokud se budete chtít vydat za relaxem, do lázní Libverda vám to odsud bude autem trvat jen necelých 20 minut. Nejbližší lyžařský areál budete mít vzdálen cca 20 km, a to za hranicemi - v polském městečku Świeradow-Zdrój, v Česku jich pak najdete hned několik přibližně 30 km od hotelu, například Ski areál Bedřichov.

Kde budete spát?

Všechny pokoje mají celoprosklenou jižní stěnu, za kterou se nachází soukromá terasa a v přízemí zahrada. Kromě výhledu a stylového nábytku zde najdete také klimatizaci, televizi, WiFi, minibar a samozřejmě vlastní koupelnu se sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Restauraci, ve které se vám na jazyce budou rozplývat bohaté kontinentální snídaně a večeře o čtyřech chodech, vede šéfkuchař s mezinárodní mnohaletou zkušeností. Za pěkného počasí si užijete posezení na jižní terase se stínícími plachtami. Pokud máte rádi víno, navštivte určitě hotelovou vinotéku s vynikajícím sauvignonem blanc Marlborough z Nového Zélandu.

Kde budete relaxovat?

Ve Wellness & Spa Hotelu Antonie **** si odpočinete od všedních dní ve vířivce, finské a infra sauně, páře, relaxační místnosti. Neomezený vstup budete mít i do vnitřního bazénu s vodoléčebnými atrakcemi a hotelové Sport zóny s fitness, kde si můžete zahrát squash nebo badminton.

Hotel Antonie ****

Hotel Antonie ****

Zelená ulice 905 , Frýdlant v Čechách
Česká republika

Provozuje společnost:
Antonie Hotels s.r.o. IČ: 28237978


+420 725 836 003

info@antoniehotel.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
21 km
Běžkování
10 km