Užijte si parádní dovolenou v Liberci - v originálním hotelu, který se ukrývá v lesích, má bohatou historii a vlastní vyhlídkovou věž, která měří 25 metrů. V ceně je kromě ubytování i polopenze, vstup na rozhlednu a dárek ve formě pohlednice. V zimě si v okolí Liberce užijete i parádní lyžování.

O ubytování

Ze zalesněných vrchů Jizerských hor se hrdě zvedá vyhlídková věž zvaná různě - Věž Jindřicha Liebiega, Jindřichova věž, dnes Liberecká výšina. Dříve sloužila jako výletní hostinec s vyhlídkovou věží. A právě v tomto originálním hotelu, jehož historie sahá až do roku 1900, si užijete parádní dovolenou. Do centra Liberce je to odtud 3 km, vydejte se do jednoho z parků, na zámek, do ZOO, botanické zahrady nebo do parádního aquaparku a zábavného centra Babylon. Za zimními sporty zamiřte do lyžařských areálů v Bedřichově (8 km), na Ještědu (11 km) nebo na Tanvaldském Špičáku (20 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 10 pokojů, které jsou laděny do příjemných barev, vybavené nábytkem z masivu a mají také samostatnou koupelnu s vanou či sprchou. Pokoje mají také možnost přistýlky, takže na pobyt můžete vyrazit s celou rodinou.

Na čem si pochutnáte?

K hotelu patří také lovecká restaurace, kde si pochutnáte na skvělé polopenzi. Snídaně se podávají formou bufetu, večeře jsou pak výběrem z menu. K dispozici je také velký sál, který někdy slouží jako taneční sál, pivnice a venkovní terasa.

Něco navíc

Součástí Hotelu Liberecká výšina je nepřehlédnutelná rozhledna, která měří 25 metrů a nabízí nádherný výhled. Ten za vyšlápnutí schodů určitě stojí.

Hotel Liberecká výšina (old)

Hotel Liberecká výšina (old)

Wolkerova 251 , Liberec 15
Česká republika

Provozuje společnost:
Star Clubs Liberec s.r.o IČ: 04322932


+420484800348

recepce@libereckavysina.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Lázně
Restaurace
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Vzdálenost od jezera
2,4 km
Zastávka
1,2 km
Aquapark
4,6 km
Sjezdovka
9 km