Vydejte se do Krušných hor a rovnou do oblíbeného městečka Boží dar. Ubytováni budete v Apartmánech Engadin, které mají pokoje ideální až pro 5 osob. Kromě chutných snídaní se těšte také na neomezené wellness, masáž, kávu/čaj se zákuskem, anebo grilování či opékání buřtů. Dostanete také vstupenku do Mořského akvária.

O ubytování

Apartmány Engadin jsou krásné, rodinné ubytování ve městě Boží Dar v Krušných horách, na dosah chráněné lokality Božídarského rašeliniště i Krušnohorské lyžařské magistrály. Krušné hory jsou oblíbené zejména mezi lyžaři, skvělou dovolenou v páru i s rodinou si zde ale užijete v každém ročním období.

Jen 100 metrů od apartmánů se můžete napojit na naučnou stezku Božídarské rašeliniště (750 m), která vás na 12 zastaveních seznámí s místní faunou i flórou. Projít si můžete i kouzelnou Ježíškovu cestu (750 m). Ta je plná zajímavých úkolů pro děti, které zde také mohou kdykoliv během roku nechat dopis s přáními na Ježíškově poště.

Za památkami a poznáváním si zajeďte do Jáchymova (7,1 km) nebo třeba do Karlových Varů (24,5 km). V Jáchymově si prohlédnete Královskou mincovnu a Důl Svornost, nebo se vykoupete v Aquacentru Agricola. V Karlových Varech na vás kromě kolonád a léčivých pramenů čeká i vyhlídka Jelení skok a Goethova vyhlídka v novogotickém stylu, děti zase budou nadšené z Motýlího domu Diana, kde uvidí stovky exotických druhů motýlů.

V zimě vás potěší, že nejbližší sjezdovky se nachází jen 350 metrů od ubytování, ve Skireálu Novako. Ten je ideální pro rodiny s dětmi, na které zde čeká lyžařská škola i školička pro nejmenší. Během 5 minut chůze se dostanete také do Skiareálu Boží Dar s 5 sjezdovkami. Pro opravdové milovníky zimních sportů je tu potom Skiareál Klínovec (6,6 km) se 47 km sjezdovek, U rampou, snowparkem s překážkami a 30 km běžeckých tratí.

Mimo zimní sezónu se Skiareál Novako mění v rodinný areál s horskými kárami, koloběžkami a Dětským světem plným atrakcí, jako je bludiště, skákací hrady, prolézačky, lanová dráha aj.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze prostorných a komfortně vybavených apartmánů. Všechny apartmány mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyňku s lednicí, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a kávovarem. K dispozici budete mít také posezení s židlemi, televizi a WiFi připojení. Některé apartmány mají navíc i balkón s krásným výhledem na Božídarské rašeliniště. Kapacita apartmánů je buď 2+1, anebo 3+1.

Na čem si pochutnáte?

Ráno od 8:00 do 10:00 hodin se ve společenské místnosti v přízemí servírují snídaně formou bufetu. Čekat na vás budou studená i teplá jídla, vejce na různé způsoby, palačinky, lívanečky a jiné dobroty. Oběd a večeři si můžete připravit přímo v apartmánu, díky plně vybavené kuchyni, nebo si zajděte do některé z nedalekých restaurací. Mezi oblíbené patří například Restaurace Radniční Sklípek (650 m).

Kde budete relaxovat?

Součástí apartmánů je také wellness centrum, v němž se můžete nechat hýčkat v bazénu s protiproudem, ve vířivce, infrasauně, finské sauně nebo rukama zkušených masérů při některých z masáží a relaxačních procedur.

Něco navíc

V létě jistě oceníte možnost zapůjčení grilu, vybavení na hry jako pentanque, tenis či několik míčových her. S vybavením na zimní období však nezahálí taktéž, půjčte si hole na nordic walking, sněžnice, saně i boby.

Apartmány Engadin

Apartmány Engadin

Boží Dar 207 , Boží Dar
Česká republika

Provozuje společnost:
ENGADIN s.r.o. IČ: 26386666


605 291 519

info@apartmanyengadin.cz

Check In
16:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 270 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Možnost procedur
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
0,4 km
Běžkování
0,4 km