Toužíte poznat krásy Krkonoš? Pak se rozhodně vydejte do Hotelu Karolína ***, který stojí v oblíbeném Harrachově kousek od minipivovaru a muzea. V ceně pobytu máte polopenzi, večerní all inclusive nápoje, neomezený vstup do bazénu a relaxaci ve vířivé vaně.

O ubytování

Láká vás lokalita Krkonoš a hledáte vhodné místo, odkud budete vyrážet každé ráno na výlety? Pak zkuste Hotel Karolína ***, který se nachází v lokalitě ideální pro všechny nadšené turisty. Najdete ho jen 1 km od krásného Anenského údolí, které láká k procházkám v přírodě - například k známým Mumlavským vodopádům se projdete jen cca 2,5 km. V těsné blízkosti hotelu jednoznačně oceníte zajímavé Muzeum skla (100 m) a minipivovar (250 m), pivní lázně (280 m), bobovou dráhu s lanovým parkem (500 m), nebo Ski areál Harrachov Čertova hora (800 m) a další sjezdovky.

Kde budete spát?

Hotel disponuje 28 pokoji, kdy v každém z nich najdete satelitní TV a WiFi připojení a vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC. Navíc zde máte možnost přidat přistýlku nebo dětskou postýlku.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu vám denně připraví chutnou polopenzi, díky které naberete síly na další aktivity.

Kde budete relaxovat?

Co rozhodně oceníte na Hotelu Karolína, je vlastní wellness centrum. Nachází se tady bazén, vířivka a sauna, tedy vše, co potřebujete k relaxaci po vašem aktivním, krkonošském dni.

Hotel Karolína ***

Hotel Karolína ***

Nový Svět 101 , Harrachov
Česká republika

+420 704 135 135

rezervace@karolina-hotel.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Zastávka
38 m
Aquapark
1,7 km
Sjezdovka
1,6 km