Míříte do Znojma především kvůli výbornému jihomoravskému vínu? Děláte dobře, v Hotelu U Divadla *** obdržíte láhev vína jako dárek a můžete si objednat i degustaci v pískovcovém vinném sklípku. Také byste ale měli ochutnat Znojemský makový dort, který vzniká přímo v hotelu. Získáte i slevy na Laser game, do Aquaparku či termálních lázní.

O ubytování

Hotel U Divadla *** je zavedený podnik na znojemském náměstí Republiky, jen kousek od vlakové či autobusové nádraží (300 m), Městského divadla (82 m), galerie (500 m) a informačního centra (270 m). Při objevování města Znojma se nezapomeňte projít ke Znojemskému hradu (1 km), který je zároveň sídlem Jihomoravského muzea ve Znojmě, a k Rotundě svaté Kateřiny v jeho areálu. Vystoupejte na radniční věž (550 m) a užijte si krásný výhled na město, nebo naopak sejděte hluboko do znojemského podzemí a prozkoumejte jeho síť chodeb.

Za přírodou se vydejte do Národního parku Podyjí (12,4 km), projděte se okolo vodní nádrže Znojmo (6 km), k vyhlídkám Králův stolec (5,9 km) a Sealsfieldův kámen (7 km) a pokračujte podél řeky Dyje k Papírně u Devíti mlýnů (9 km), vyhlídce Devět mlýnů (8,9 km) a vinici Šobes (9,9 km), která je jednou z nejstarších a nejkvalitnějších v Evropě. Můžete si také přejít visuté mosty přes řeku Dyji – Šobeskou lávku (9,3 km) a Lipinskou lávku (10,3 km), ty zde zůstaly po pohraniční stráži ze socialistické éry.

S dětmi vyrazte k hranicím, do dětského zábavného světa Kinderwelt Hatě (10,9 km) s více než 200 atrakcemi. Ten je navíc součástí nákupní zóny Freeport, na své si tak zde přijdou i milovníci nakupování. Odvážlivci mohou na svůj program zařadit také sjíždění řeky Dyje na kánoích nebo raftech. Za relaxem si zase zajeďte do rakouských termálních lázní Laa an der Thaya (32,9 km), kde najdete bazény s termální vodou, krásné sauny, wellness procedury a zábavný dětský svět.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 25 pokojů s WiFi a televizí, na které naladíte i zahraniční programy. Tradici hotelu odpovídají i interiéry, které jeho letitou, ale důkladně opečovávanou historii nijak neskrývají. Samozřejmostí je vlastní koupelna, výtah a pokoj pro hendikepované.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s letní zahrádkou připravují klasickou českou kuchyni, různá sezónní jídla i vegetariánské a bezlepkové pokrmy.

Ujít byste si v žádném případě neměli specialitu Hotelu U Divadla ***, kterou je Znojemský makový dort. Když vám zachutná, není problém jej pořídit v dárkovém balení a vzít domů, nebo jím udělat radost blízkým.

Hotel U Divadla ***

Hotel U Divadla ***

nám. Republiky 16 , , Znojmo
Česká republika

Provozuje společnost:
Petr Kantor IČ: 75745950


+420 733 158 172

recepce@udivadlahotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
0,2 km