Máte rádi víno? Tak to budete milovat jižní Moravu. Vydejte se do Valtic a užijte si degustaci vín ve stylovém sklípku i s rautem. Ubytováni budete v Penzionu Siesta se snídaněmi formou bufetu. Dítě do 5 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Penzion Siesta se nachází na klidném místě na okraji jihomoravských Valtic a může se chlubit naprosto skvělou polohou. Do centra města se projdete jen cca 1 km a k Valtickému zámku jakbysmet. V okolí na vás čeká spousta krásných vinných sklípků, bohaté cyklostezky a turistické stezky i zajímavé historické a kulturní památky. Užijete si zde zkrátka dovolenou jako víno!

Hlavním lákadlem lokality je samozřejmě samotný Lednicko-valtický areál, který vás okouzlí nejen barokním zámkem Valtice (1,4 km), ale také gotickým šlechtickým sídlem Lednice (7,5 km) a nádherným parkem s palmovým skleníkem (7,1 km), benátskou kašnou (7,2 km), chrámem Tří Grácií (4,8 km), minaretem (9,2 km), římský akvaduktem (7,3 km), čínským pavilonem (7,7 km), umělou zříceninou Janův hrad (9,6 km) a dalšími zajímavostmi.

Pokud preferujete trochu aktivnější dovolenou, vyrazte na kolo nebo k vodě. V létě si zajeďte třeba k vodní nádrži Nové Mlýny (15,6 km), která je rájem koupání i vodních sportů. Pokud není zrovna počasí na koupačku, vyzkoušejte Aqualand Moravia (26 km), jeden z největších a nejmodernějších aquaparků v České republice, kde se nejen zabavíte množstvím atrakcí, ale užijete si i skvělý relax ve wellness. V zimě zase budete mít ideální příležitost navštívit slavné vánoční trhy v Brně, které je vzdálené jen cca 30 km.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z prostorných, klimatizovaných pokojů se satelitní TV s plochou obrazovkou, minibarem, posezením a kompletně vybavenou koupelnou se sprchovým koutem, WC a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Penzion nemá vlastní restauraci, podávají se zde pouze snídaně ve formě bohatého bufetu. Nedostatku gastronomických zážitků se ale bát nemusíte, v okolí na vás čeká spousta skvělých restaurací. Populární volbou je například restaurace Valtická Rychta (1,1 km) nebo Pančava (600 m). Součástí Penzionu Siesta je také vinný sklípek.

Kde budete relaxovat?

V létě je hostům k dispozici venkovní bazén k osvěžení a odpočinku.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je před penzionem nachystané dětské hřiště, kde se vaše ratolesti skvěle vyřádí.

Něco navíc

Můžete si také zapůjčit jízdní kola, zahrát si šipky nebo stolní tenis. Personál vám na požádání zajistí průvodcovské služby po památkách Lednicko-valtického areálu pěšky či na kole, cyklovýlety spojené s ochutnávkou vín či další gastro akce.

Penzion Siesta

Penzion Siesta

Břeclavská 630 , Valtice
Česká republika

Provozuje společnost:
Penzion Siesta s.r.o. IČ: 27692817


+420 777 739 990

recepce@penzion-siesta.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 350 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
81 m