Vydejte se do Penzionu Putim nedaleko Písku a Strakonic a užijte si dovolenou v blízkosti krásných památek i přírody. V ceně je chutná polopenze a také vstup do wellness s bazénem, vířivkou a saunou. Dítě do 5 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Malý rodinný Penzion Putim se nachází ve stejnojmenné obci nedaleko královského města Písek v jižních Čechách. Putim je malá víska uprostřed luk, lesů a rybníků a v jejich okolí najdete několik cyklostezek vedoucích lesem, po polních cestách a po silnicích. Do Písku to budete mít jen cca 7 km, prozkoumávat jeho krásy tak můžete kdykoliv a klidně i několikrát. V létě oceníte, že je blízká řeka Otava vhodná ke splývání jak na kánoích, tak na raftech. Během lyžařské sezóny vás potěší 7 km vzdálený skiareál Písek.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v standardních pokojích s televizí, WiFi připojením, psacím stolem se židlí, křeslem a vlastní koupelnou s WC, sprchovým koutem, fénem a umyvadlem.

Na čem si pochutnáte?

Útulná penzionová restaurace s krbem pojme až 70 lidí. Najíte se zde výborných pokrmů domácí i mezinárodní kuchyně, načepují vám pivo z plzeňského pivovaru, nabídnou různé druhy tvrdého alkoholu, výběrová vína z Moravy i výtečnou kávu.

Kde budete relaxovat?

Penzion nabízí wellness centrum, kde si užijete privátní relaxaci. K dispozici je 10 m dlouhý bazén, ale také vířivka a sauna.

Penzion Putim

Penzion Putim

Putim 242 , Putim
Česká republika

Provozuje společnost:
DIO restaurant a penzion Putim s.r.o. IČ: 11641312


+420 602 243 148

info@diorestaurantputim.cz

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Dětský koutek
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
8 km
Vzdálenost od jezera
0,6 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
37 km
Sjezdovka
7,2 km