Vysněnou dovolenou si každý milovník turistiky i cykloturistiky užije v Chatovém areálu Zděřina v Adršpachu. K dispozici je venkovní hřiště, kuželky nebo stolní tenis. Děti zase potěší promítání filmů, houpačky a pískoviště. V okolí se můžete vydat na výlet na spoustu krásných a zajímavých míst.

O ubytování

Chatový areál Zděřina se ukrývá uprostřed přírody v Adršpachu, nedaleko města Police nad Metují. Lokalita areálu je ideální pro rodinnou rekreaci a milovníky pěších i cyklovýletů. Vydejte se třeba na Kočičí skály (7 km) nebo k Broumovským stěnám (10 km). Prozkoumejte Adršpašské skalní město (16,1 km) a Teplické skalní město (12,3 km), Jiráskovy skály (10,9 km) či stolové hory Hejšovina (15,5 km) a Ostaš (4,2 km).

Za kulturou a památkami můžete vyrazit do města Broumov (14,2 km), prohlédněte si místní benediktýnský klášter s unikátní kopií Turínského plátna, pivovar s muzeem pivovarnictví nebo hřbitovní kostel Panny Marie, který se řadí k nejstarším dochovaným ukázkám lidové dřevěné sakrální architektury v České republice. Po výletech si můžete dopřát odpočinek ve Vodním světě Veba s bazény, saunami a dalšími atrakcemi.

Areál je nakonec jen kousek od polských hranic, pokud tak máte dostatek času, navštivte také národní park Stolové hory (17,7 km), Muzeum lidové kultury Sudetských vrchů (16,8 km), vodopády Pośny (17,6 km) nebo lázeňské městečko Kudowa-Zdrój (12,8 km). To vás okouzlí malebnou architekturou a krásným lázeňským parkem. Dopřát si můžete také pitnou kúru z místních minerálních pramenů nebo relax v termálních lázních.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvou až šestilůžkových chatkách s manželskou postelí, oddělenými lůžky či patrovou postelí. Dále jsou chatky vybaveny televizí, přímotopem a venkovní terasou. Poblíž chatek najdete také společnou koupelnu s teplou vodou. V areálu můžete zdarma využít mikrovlnnou troubu a rychlovarnou konvici.

Za příplatek máte možnost ubytování ve dvou až šestilůžkových pokojích/bungalovech s vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

V areálu najdete restauraci, kde je na výběr z teplé i studené kuchyně a nechybí ani domácí pizza. Mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice jsou v areálu k dispozici pro vaše využití.

Cestujete s dětmi?

Děti jistě nadchne každovečerní promítání pohádek.

Něco navíc

Ke sportovnímu vyžití malých i velkých je k dispozici hřiště na volejbal, nohejbal, petanque, dále stolní tenis, kulečník, stolní fotbálek i kuželky.

Chatový areál Zděřina

Chatový areál Zděřina

Police nad Metují 262 , Police nad Metují
Česká republika

Provozuje společnost:
Jindřich Puschmann IČ: 44442882


+420 491 543 182

chaty@zderina.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 70 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,7 km
Zastávka
0,8 km
Sjezdovka
2,2 km
Běžkování
2 km