Vydejte se na kouzelný pobyt do Hotelu Vltavská pohádka *** v Českém Krumlově. Ubytováni budete ve stylových pokojích Deluxe a těšit se můžete na chutnou polopenzi, děti jistě potěší zmrzlinové překvapení. Navíc je pro ně připraven i mini dětský koutek. 2 děti do 10 let mají pobyt zcela zdarma.

O ubytování

Hotel Vltavská pohádka se nachází na jednom z nejmalebnějších míst v Českém Krumlově. Je umístěn přímo na břehu řeky Vltavy v jedinečném souboru staveb původně měšťanských domů z první poloviny 16. století. Všechny místní dominanty budete mít z hotelu v příjemné pěší vzdálenosti. Historické centrum města si až do dnešních dnů zachovalo svůj unikátní historický ráz, a tak není divu, že je chráněnou památkou UNESCO. Ve vzdálenosti do 500 m od hotelu najdete hrad a zámek Český Krumlov s ikonickou věží a medvědím příkopem, nádherné náměstí Svornosti i letohrádek Bellarie. Letohrádek je obklopený úchvatnou zámeckou zahradou s přírodním plenérovým divadlem s otáčivým hledištěm. Kromě historických památek najdete v Českém Krumlově řadu muzeií, galerií a dalších kulturních institucí. Oblíbenými turistickými cíli jsou dále například grafitový důl pod Českým Krumlovem, hora Kleť s hvězdárnou a rozhlednou či zřícenina hradu Dívčí kámen. Daleko není ani k další památce UNESCO – jihočeské vesničce Holašovice (30 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Deluxe navrženém v designu jihočeské chalupy s vodáckými prvky. Kromě velké pohodlné postele patří k vybavení WiFi připojení, LCD televize a vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové restauraci si každé ráno vychutnáte bohatou snídani ve formě bufetu. Přes den je možné objednávat z pestrého jídelního lístku. Servírované dvouchodové večeře si hosté vybírají z menu.

Hotel Vltavská pohádka ***

Hotel Vltavská pohádka ***

Rybářská 23 , Český Krumlov
Česká republika

Provozuje společnost:
Král resorts s.r.o. IČ: 06123988


+420 602 672 270

voucher@vltavskapohadka.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od jezera
1 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
30 km
Sjezdovka
13 km