Ráj pro turisty, cyklisty a horolezce. Na své si ve Žďárských vrších s mírně vlnitou krajinou posetou rybníky a skálami schovanými v lesích přijdou i rybáři nebo houbaři. A protože vás při ubytování v moderním Wellness Hotelu Marta v Kuklíku u Sněžného čeká také wellness, pobyt v této kouzelné oblasti si zaručeně užijete.

O ubytování

Wellness penzion Marta ve Žďárských vrších je novotou vonící rodinný podnik v krásném areálu s jezírkem. Najdete jej v malé vesničce Kuklík, přibližně 8 km severně od Nového Města na Moravě. Okolí je ideální pro milovníky výletů, najdete zde bohaté vyžití pro děti i dospělé a malebnou přírodu. Udělejte si výlet třeba k Pasecké skále, Drátenické skále nebo ke zřícenině hradu Štrakov.

Nedaleko to budete mít také ke Žďáru nad Sázavou (19,7 km) a místní památce UNESCO – Poutnímu kostelu na Zelené Hoře (20 km), navštívit můžete i zámek Kinských s Muzeem nové generace, nebo se vykoupejte v Relaxačním centru Žďár nad Sázavou. S dětmi vyrazte do Westernového městečka Šikland (25 km) a vynechat nesmíte ani Pohádkovou vesničku Podlesíčko (4,8 km).

V létě se vykoupejte v rybníku Sykovec (8,2 km) nebo v Milovském rybníku (6 km), v zimě vyrazte na lyže nebo běžky. Nejblíže k penzionu najdete Ski areál Jimramov (7,9 km) se 7 sjezdovkami, snowparkem a 16km Jimramovským běžeckým okruhem. Dobrou dostupnost budete mít i do ski areálů Harusák (11,7 km), Dalečín (16,9 km) nebo Svratka (12,5 km).

Kde budete spát?

Ubytování budete v novém, komfortně vybaveném pokoji s interiérem laděným do rustikálního stylu. Každý pokoj disponuje vlastní koupelnou a samozřejmostí je i bezdrátové připojení k internetu.

Dvoulůžkový pokoj můžete vybírat ze 3 variant – s manželskou postelí, s oddělenými postelemi nebo s prostornou venkovní terasou. Kromě postele v pokoji najdete také televizi, úložné prostory a malý stolek s posezením.

Třílůžkový pokoj zahrnuje komfortní manželskou postel a samostatné jednolůžko. V pokoji nechybí úložné prostory, plochá televize a stolek s křesly k posezení.

Čtyřlůžkový pokoj bude ideální variantou pro rodiny s dětmi, v pokoji je totiž manželská postel a 2 palandy. K vybavení patří také úložné prostory, televize s plochou obrazovkou, stolek a křesla.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace penzionu vás přivítá útulným interiérem a nabídkou jídel plnou tradičních českých i mezinárodních specialit. Pochutnáte si třeba na šťavnatém steaku nebo výtečném dezertu. V letních měsících si můžete posedět na slunné venkovní terase a pokochat se krásným výhledem na celé údolí.

Kde budete relaxovat?

Intimně osvětleného wellness se nebudete moci dostatečně nabažit. K dispozici vám bude finská i parní sauna a infrasauna, vířivka, Kneippův chodník a samozřejmě odpočinková místnost s pohodlnými lehátky.

Cestujete s dětmi?

Ve veselém dětském koutku s hračkami se vaše ratolesti budou cítit jako doma. A k dispozici je i televize pro rodiče.

Něco navíc

Přímo v penzionu si můžete vypůjčit horské kolo, elektrokolo nebo skútr. Součástí areálu je navíc víceúčelové sportovní hřiště, včetně sportovního vybavení k zapůjčení. Zlatým hřebem je potom rekreační stáj Kuklík, kde si můžete domluvit projížďku na koni krásnou krajinou.

Wellness penzion Marta

Wellness penzion Marta

Kuklík 3 u Sněžného , Kuklík u Sněžného (u Nového Města na Moravě)
Česká republika

Provozuje společnost:
Ing. Josef Prajsner IČ: 13070428


+420 739 079 990

recepce@hotelmarta.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Půjčovna kol
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
7,9 km