Za odpočinkem na samotě uprostřed Krkonoš se vydejte na horskou chatu Malá Rennerovka. Ubytování s polopenzí vás čeká v nadmořské výšce 1 240 m, a tak to na pouhých 7 km vzdálenou majestátní Sněžku nebudete mít ani moc do kopce. Večer si užijete saunu a zavzpomínáte na pravidla billiardu, šipek nebo stolního fotbálku.

O ubytování

Horskou chatu Malá Rennerovka najdete ve střední části Krkonoš, 7 km od Strážného u Vrchlabí. V horské osadě Zadní Rennerovky, kterou významný rod Rennerů založil přibližně v roce 1695 si dokonale oddechnete od městského ruchu.

V létě se můžete těšit na procházky nedotčenou přírodou a krásné výlety. Vyrazte třeba na Luční boudu (5,5 km), po cestě si užijete krásný výhled na údolí Špindlerova Mlýna a na Luční boudě se občerstvíte pivem z místního pivovaru. Z Luční boudy můžete pokračovat ještě dál, za cca hodinu chůze se dostanete až na Sněžku. Nebo navštivte Jízdárnu Kněžická chalupa (16,9 km) a vyzkoušejte, jak krásně vypadá příroda Krkonoš z koňského hřbetu. Osvěžit se pak můžete na přírodním koupališti Vejsplachy (17,2 km), které je díky pozvolnému sestupu do vody vhodné i pro děti.

V zimě bude pravděpodobně nejoblíbenější aktivitou v okolí lyžování a příležitostí budete mít opravdu habaděj. V nedaleké Peci pod Sněžkou (9,6 km) na vás čeká 14 km sjezdovek, 12 km běžeckých tratí a zábavná trať Funline s klopenými zatáčkami, terénními vlnami a tunelem. Ve Strážném (9 km) pak můžete otestovat 4 sjezdové tratě všech obtížností a 40 km tratí pro běžkaře. Na dosah budete mít také ski areály Herlíkovice (15,4 km), Kněžický vrch (15 km), Černý Důl (22,9 km) a s trochou zajížďky i lyžařská centra ve Špindlerově Mlýně (25,2 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném pokoji s dřevěným nábytkem a hezkým výhledem do okolí. K dispozici budete mít vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. V každém pokoji je také WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

V horské chatě vám naservírují poctivá domácí jídla z čerstvých, lokálních zdrojů. Pochutnáte si zde zkrátka jako u maminky.

Cestujete s dětmi?

Pokud se do hor chystáte s dětmi, jistě oceníte dětský koutek na chatě, který se postará o zábavu nejen v případě nepřízně počasí. Pro pohodlí nejmenších hostů je na chatě k zapůjčení postýlka, nočník a dětská židlička.

Něco navíc

Dlouhou chvíli můžete zahnat kulečníkem, stolním fotbálkem nebo šipkami. V zimní sezóně zase potěší půjčovna bobů, saní a lopat.

Malá Rennerovka

Malá Rennerovka

Strážné 108 , Strážné
Česká republika

Provozuje společnost:
Horské chaty s.r.o. IČ: 04084799


+420 607 006 158

info@malarennerovka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček za poplatek 500 Kč/pobyt
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování dle sezony

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Zastávka
3,9 km
Sjezdovka
2,2 km
Běžkování
6 km