Užijte si silvestr v nádherné budově Hotelu International Prague ****, který vznikl už v 50. letech 20. století. Tento přepychový hotel s nádechem historie najdete na Praze 6 a kromě nádherných pokojů zde najdete také restauraci s výtečnou kuchyní a útulný lobby bar. Během posledního večera v roce 2020 si užijete jak skvělou gastronomii ze studených i teplých bufetů, tak i zábavu v nádherném prostředí historického hotelu.

O ubytování

Hotel International Praha **** byl postaven už v letech 1952 až 1956 a je nyní zařazen na seznam kulturních památek. Nachází se v klidné rezidenční čtvrti na Praze 6, v bezprostřední blízkosti centra (2 km). K Pražskému hradu a celkově do centra k dalším krásným památkám jako Karlův most nebo Orloj se dostanete příjemnou procházkou do čtyřiceti minut, do pražské ZOO cca 45 minut - anebo pak autem za 15 minut.

Kde budete spát?

Hotel International Praha nabízí ubytování ve 278 klimatizovaných, komfortních pokojích. Najdete v nich satelitní televizi, WiFi připojení, telefon, trezor, klimatizaci, minibar i set na přípravu kávy nebo čaje. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchou nebo vanou a fénem a možnost přistýlky pro vaše nejmenší.

Pokoje Standard (20–22 m²) jsou vybaveny starším nábytkem a laděny do teplých barev. Pokud dáváte přednost luxusu, zvolte pokoj Business Superior, který je modernější a prostornější. Navíc v něm najdete pohovku, zavazadlový stand, žehličku, župan s pantoflemi a koupelnové doplňky.

Na čem si pochutnáte?

Najíte a napijete se zde dosyta. V à la carte restauraci Symphonia můžete ochutnat tradiční česká jídla i mezinárodní speciality, vždy v neopakovatelné atmosféře a v péči profesionálů. V restauraci se zde vždy skvěle najíte už na bohatých snídaních formou bufetu. V létě si můžete jídlo vychutnat na letní terase s možností grilování.

V útulném Armstrong lobby baru si můžete dát něco k pití, ať už alkoholického, či nealkoholického a odpočinout si.

Kde budete relaxovat?

V malém hotelovém wellness si můžete užít masáže, fitness centrum i saunu.

Hotel International Prague ****

Hotel International Prague ****

Koulova 1501/15 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
CI International s.r.o. IČ: 09643567


+420 296 537 885

reservation@internationalprague.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Zastávka
60 m
Aquapark
7 km