Vydejte se koštovat víno do jihomoravské vesničky, kterou znáte z již klasické české komedie Bobule. V Zaječí se natáčely oba díly filmu a vy budete moci poznat obec i její krásné okolí osobně díky ubytování v Penzionu Zaječák.

O ubytování

Penzion Zaječák je perfektním místem pro objevení všech krás jižní Moravy. Nachází se ve vesničce Zaječí jen 3 km od vodní nádrže Vodní Mlýny. Okolí je protkáno mnoha turistickými a cyklistickými trasami, které vás provedou regionem vína. Jen pár kilometrů od penzionu se rozprostírá nádherná Chráněná krajinná oblast Pálava, která nadchne všechny milovníky přírody. Rozhodně byste měli navštívit nádherné město Mikulov se zámkem (11 km), Lednicko-valtický areál zapsaný na Seznamu UNESCO (18 km) či oblíbený Aqualand Moravia (30 km). Příjemnou procházkou dojdete na rozhlednu Maják (4 km), odkud uvidíte celý kraj jako na dlani. Do vyhlášených vinných sklípků se vyjdete třeba do Velkých Pavlovic (8 km), Hustopečí (11 km) či do Velkých Bílovic (17 km).

Kde budete spát?

V moderních a komfortních pokojích se budete cítit jako doma. Jsou zařízené přesně tak, abyste si po celodenních aktivitách odpočinuli a vyspali se dorůžova. Těšte se na pohodlné ubytování ve dvoulůžkovém pokoji vybaveném televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou. Ve většině pokojů je i rozkládací pohovka a možnost přistýlky.

Na čem si pochutnáte?

Součástí penzionu je stylová restaurace s příjemnou zahrádkou, kde v létě voní květiny a bylinky. Každé ráno si zde vychutnáte vydatnou snídani ve formě bufetu se studenými i teplými pokrmy. Přes den je možné vybírat speciality z jídelního lístku, ve kterém najdete českou, moravskou i světovou kuchyni připravovanou primárně z čerstvých sezónních surovin od lokálních dodavatelů. Servírované večeře si hosté vybírají à la carte.

Kde budete relaxovat?

V letní sezóně je k dispozici úplně nový venkovní bazén.

Cestujete s dětmi?

Kdo si hraje, nezlobí, a tak v penzionu najdete dětský koutek i venkovní hřiště.

Něco navíc

Během pobytu byste si rozhodně neměli nechat ujít vyhlášené degustace vína, šampusu či pálenek. Aby vám během degustování nevyhládlo, nechybí ani speciality jako tatarský biftek, domácí uzené, sýrové prkénko, špízy a další lahůdky.

Penzion Zaječák s.r.o.

Penzion Zaječák s.r.o.

Hlavní 113 , Zaječí
Česká republika

Provozuje společnost:
Penzion Zaječák s.r.o. IČ: 06134432


+420 605 775 575

rezervacezajecak@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Konferenční místnost
Baby friendly

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od jezera
3,7 km
Zastávka
0,2 km