Z Penzionu Dřevěnice to budete mít jen několik kroků ke všem atrakcím i ski areálům v okolí. Penzion se totiž nachází v samotném centru krkonošského národního parku, u městečka Harrachov. A kromě stylového ubytování se zde můžete těšit i na bohatou polopenzi.

O ubytování

Nechte se ubytovat v klasické krkonošské roubence Penzion Dřevěnka v Harrachově, která navíc v roce 2019 prošla modernizací. Najdete ji jen kousek od Anenského údolí, které láká k procházkám v přírodě - například k známým Mumlavským vodopádům se projdete jen cca 3,2 km. Nedaleko penzionu najdete také bobovou dráhu s lanovým parkem (150 m) a pivní lázně (300 m).

Milovníci zimních sportů ocení blízkost ski areálu Harrachov, jehož nejbližší sjezdovky jsou vzdáleny jen 1 km od ubytování. Další skvělé možnosti lyžování nabízí zimní střediska v Rokytnici nad Jizerou (12 km) a Tanvaldský Špičák (10 km).

Kde budete spát?

V tomto nekuřáckém rodinném penzionu rodinného typu se královsky vyspíte v jednom z 5 útulných pokojů s TV, WiFi připojením a vlastní koupelnou se sprchou a fénem. Některé pokoje mají balkon. K dispozici vám bude také společenská místnost s televizí, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí.

Na čem si pochutnáte?

V přízemí Penzionu Dřevěnka najdete stylovou restauraci, kde vás každé ráno budou čekat snídaně formou bohatého bufetu a na konci dne večeře o třech chodech. Když budete mít štěstí, možná v restauraci zažijete i jeden z tematických večerů jako například Středověké slavnosti hojnosti, které zde majitelé pořádají.

Něco navíc

V zimě zde oceníte lyžárnu, v létě vás na zahradě penzionu bude lákat ohniště k opékání.

Penzion Dřevěnka

Penzion Dřevěnka

Nový Svět 28 , Harrachov
Česká republika

Provozuje společnost:
Horský průvodce - Krkonoše IČ: 02241447


+420 775 119 001

azmedia@cmail.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za poplatek 70-100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
1,6 km