Nasajte historickou atmosféru pod hradem v Rožmberku nad Vltavou nedaleko Českého Krumlova. V Hotelu U Martina *** vás čeká wellness (privátní vířivka či sauna), snídaně formou bufetu, slavnostní gurmánská večeře a další skvělé výhody.

O ubytování

Romantiku jako z pohádky zažijete v Hotelu U Martina ***, který se nachází v nově zrekonstruované historické budově ze 13. století v malebném městečku Rožmberk nad Vltavou.Hotel stojí v nádherném okolí, v podhradí přímo u řeky Vltavy. K Věži Jakobínka vám to bude pěšky trvat 15 minut, k Hradu Rožmberk 16 minut. V okolí meandrů řeky Vltavy se vám ale bude procházet po Rožmberku nad Vltavou jedna báseň. Pokud byste ale chtěli poznávat krásy dalších, vzdálenějších českých měst, do Českého Krumlova je to odsud 23 km.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v krásných, komfortně zařízených pokojích se satelitní televizí, trezorem, WiFi připojením, psacím stolem se židlí a vlastní koupelnou s WC, sprchovým koutem a veškerým dalším potřebným vybavením. Za příplatek si můžete nechat pokoj i romanticky vyzdobit (výzdoba, svíčky, sekt).

Na čem si pochutnáte?

Výborné snídaně i slavnostní večeři dle výběru si užijete v dobové hotelové restauraci, která vás nadchne nejen interiérem, ale především výborným jídlem.

Kde budete relaxovat?

V rámci balíčku si můžete dopřát také jednu z dalších možností, jak si svůj pobyt ještě více zpříjemnit - sauna, infrasauna nebo privátní vířivka. Za příplatek lze wellness využít nad rámec balíčku.

Hotel U Martina ***

Hotel U Martina ***

Rožmberk nad Vltavou 79 , Rožmberk nad Vltavou
Česká republika

Provozuje společnost:
MZM s.r.o. IČ: 29129893


+420 380 749 745

hotelumartina@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
300 - 450 Kč/pobyt
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,1 km
Zastávka
100 m