Užijte si matičku Prahu z pořádného luxusu a navíc s dobrou dopravní dostupností. Ráno se posilněte bohatou snídaní formou bufetu a pak se vydejte poznávat krásy Prahy - anebo se potkat se všemi starými známými.

O ubytování

Moderní Hotel Pure White najdete v Praze přímo na Vinohradech, jen kousek (400 m) od krásného, rozlehlého, městského parku Folimanka. Na nejbližší zastávku MHD to budete mít 150 metrů, odkud vám to k nejznámějším památkám hlavního města bude trvat okolo 20 minut. Karlův most, Staroměstské náměstí, Pražský hrad i rozhledna Petřín, vše na dosah ruky.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v přepychových, prosklených a moderních pokojích se satelitní, plochou televizí, WiFi připojením, trezorem, ledničkou, stolem se židlí a příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy a vlastní koupelnou s vanou, WC a fénem.

Na čem si pochutnáte?

V Pure White Hotel restauraci so můžete denně vychutnat bohatý snídaňový bufet s teplými i studenými jídly. S těmi se trefí do vkusu každému z vás! Poseďte také během dne s kávou či drinkem v hotelovém lobby baru.

Pure White Hotel ****

Pure White Hotel ****

Koubkova 570/12 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
HO, s.r.o. IČ: 07897898


+420 770 199 445

rm@urbanfreme.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,7 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
7,8 km