Navštivte proslulé Mariánské Lázně a užijte si pobyt v luxusním Hotelu DaVinci **** pár kroků od městského parku a léčivých pramenů. Pochutnáte na polopenzi, užijete si relaxaci v privátním wellness i řadu procedur.

O ubytování

Hotel DaVinci **** je boutikový hotel v Mariánských Lázních. Nachází se v prostorách zrekonstruované vily na okraji centra města a budete to mít odsud jen kousek ke krásné kolonádě Ferdinandova pramene (1,1 km). Od kolonády můžete vyrazit na procházku do přírodního Parku Prelát, k Prelátovu prameni (3,3 km) nebo k Obůrce Hvozd (3,1 km) s jeleny a daňky. Od té už to budete mít co by kamenem dohodil k Parku Boheminium (3,3 km) plnému zajímavých miniatur a také ke skiareálu Mariánky (2,7 km) s letní kabinkovou lanovkou Koliba-Krakonoš a zimní sjezdovkou.

Nebo následujte Úšovický potok až k lázeňskému centru města, kde se pokocháte pohledem na Zpívající fontánu (2,3 km) a projdete se po kolonádě Maxima Gorkého (2,4 km) a kolonádě Karolinina a Rudolfova pramene (2,3 km). Nedaleko na vás čeká i Lesní pramen (2,7 km) a zdatnější turisté se mohou napít i ze Srnčího (4,5 km) nebo Myšího pramene (3,9 km). Láká vás ještě delší výlet a nemáte lázeňské atmosféry nikdy dost? Pak si zajeďte do Františkových Lázní (37,3 km), které vás okouzlí dlouhou lázeňskou historií a působivou architekturou.

Kde budete spát?

Interiér hotelu vás na první pohled okouzlí nadčasovou elegancí – prostory jsou osvětlené křišťálovými lustry a v pokojích i ve společných prostorech narazíte na malby Leonarda da Vinciho. Ubytujete se v jednom z luxusních, designových pokojů typu Superior, každý z nich je vybaven LCD televizí, minibarem, trezorem, telefonem a koupelnou se sprchou, kosmetikou a fénem.

  • Pokoj Single Superior je menší a vhodný pouze pro 1 osobu, která se zde ale vyspí opravdu královsky – na komfortní dvoulůžkové posteli.

  • Pokoj Double Superior je prostornější a nabídne manželské dvoulůžko nebo 2 oddělené postele. Do pokoje je navíc možné přichystat i přistýlku pro třetí osobu.

Na čem si pochutnáte?

V klidném prostředí stylové restaurace si pochutnáte na českých i mezinárodních specialitách. K posezení zve také prostorná venkovní terasa.

Kde budete relaxovat?

V hotelu najdete privátní wellness centrum s luxusním interiérem, kde si užijete relaxační zážitek v dokonalém soukromí – wellness totiž po předchozí rezervaci budete mít jen pro sebe. K dispozici vám bude finská a parní sauna, relaxační lehátka a také široká nabídka masáží a rituálů, které kombinují hned několik relaxačních procedur, jako jsou zábaly a hydromasážní lůžko.

Cestujete s dětmi?

Po domluvě je v hotelu k zapůjčení dětská postýlka.

Něco navíc

Hotelový hosté mají k dispozici úschovnu kol, lyží a dalšího sportovního náčiní.

Hotel DaVinci ****

Hotel DaVinci ****

Plzeňská 2 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
HOTEQ, s.r.o. IČ: 27196836


+420 352 676 612

hotel@hoteldavinci.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček za poplatek 700 Kč/pobyt
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 120 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Minibar
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od lázní
2 km
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
2 km
Běžkování
2 km