Dopřejte si vánoční či silvestrovský pobyt plný odpočinku v Mariánských Lázních. Ubytováni budete v Hotelu Richard ****, který má vlastní wellness centrum s bazénem a vířivkou. Těšte se na procedury jako jsou masáže, zábaly, inhalace, ale také na chutnou polopenzi, odpolední snack a aperitiv na uvítanou.

O ubytování

Hotel Richard **** najdete v Mariánských Lázních u vstupu do lázeňských parků a lesů a přímo naproti historickému kostelu svatého Vladimíra. K hlavní kolonádě s léčivými prameny a Zpívající fontáně je to jen 850 metrů, po cestě potkáte památkově chráněný anglikánský kostel (250 m), jezírko s vodotryskem (650 m) a několik známých soch.

Po městě se můžete nechat vést i Stezkou spisovatelů s 15 zastaveními věnovanými známým autorům, například Josefu Dobrovskému nebo Jaroslavu Seifertovi. Při svých výpravách nevynechejte ani Mecséryho vyhlídku (1,5 km) či Obůrku Hvozd (3,2 km). Na delší výlet se vydejte na zámek Kynžvart (10 km) či do Slavkovského lesa (21,3 km).

V zimě si v Mariánských Lázních můžete dokonce zalyžovat v nedalekém Skiareálu Mariánky (1 km) nebo zabruslit na ledové ploše v Zimním stadionu (1,1 km). V okolí města vede také spousta upravovaných běžeckých tras, na kterých můžete poznávat krásy Krušných hor v bílých stopách.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 56 dvoulůžkových pokojů či ze 2 jednolůžkových pokojů. Každý pokoj má satelitní televizi, telefon, trezor, minibar a vlastní koupelnu s fénem a sprchou či vanou.

  • Jednolůžkový pokoj má plochu 12 m² a najdete v něm jednolůžkovou postel, pracovní stůl a malý stolek s posezením.

  • Dvoulůžkový pokoj nabídne prostor 18 m², manželskou postel nebo 2 jednolůžka, psací stůl a posezení.

Na čem si pochutnáte?

Ve zrekonstruované hotelové restauraci se zaměřují na českou i zahraniční kuchyni z kvalitních surovin. Posedět si zde můžete i se šálkem kávy nebo vínem z kvalitní vinotéky.

Kde budete relaxovat?

Za odpočinkem se vydejte do wellness centra, které je vybaveno krytým bazénem, vířivkou, saunou a fitness studiem. V moderní rehabilitační části si dopřejte jednu z populárních procedur – masáže, koupele, elektroléčbu, inhalace, oxygenoterapii a další. Součástí léčby je i pitná kúra léčivých pramenů.

Hotel Richard ****

Hotel Richard ****

Ruská 487/28 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
RICHARD STAR s.r.o. IČ: 26336740


+420 354 696 111

recepce@hotelrichard.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček po domluvě za poplatek 250 Kč/noc + 500 Kč za čištění
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za poplatek 150 Kč (před hotelem) - 200 Kč (v garáži)/den

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
60 m
Sjezdovka
5 km
Běžkování
5 km