Vydejte se na luxusní dovolenou do Hotelu Wellness Harmony **** v Třešti v blízkosti historického Telče. Těšit se můžete na chutnou polopenzi, 10% slevu na bowling a střelnici, ale také na 4 léčebné či relaxační procedury jako je masáž lávovými kameny, bylinná koupel či indická masáž hlavy.

O ubytování

Užijte si skvělou dovolenou v Hotelu Harmony **** v Třešti. Hotel je ideálním místem pro všechny, kteří ocení moderní styl a kvalitní a profesionální služby v příjemném a klidném prostředí Vysočiny poblíž Telče (13 km).

Pokud vás lákají doby minulé, na dosah máte hrad Roštejn (7,8 km) s gotickou věží, z níž za příznivých podmínek můžete vidět i Alpy. Přímo v Třešti však stojí za návštěvu kostel sv. Kateřiny Sienské (180 m), zámek Třešť (350 m), bývalá židovská synagoga s židovským hřbitovem (1,6 km) a další úchvatné pamětihodnosti.

Do reality vás navrátí výlet do Jihlavy (16 km). Zajděte se podívat do historického jihlavského podzemí, krásné ZOO. Pokud chcete zažít i něco akčnějšího, vydejte se do aquaparku.

Kde budete spát?

Ve všech hotelových pokojích je kladen důraz na vysoký standard a originální design. Pokoje jsou navrženy tak, aby spojovaly potřebnou funkčnost s nejvyšším komfortem. Každý pokoj je vybaven minibarem, TV s plochou obrazovkou, WiFi připojením, rádiem, stylovým nábytkem a vlastním sociálním zařízením se sprchou nebo vanou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si určitě pochutnáte. Kuchaři totiž dbají na kvalitní a prověřené suroviny z místních zdrojů, takže se můžete těšit na šetrně připravená jídla z kvalitních surovin, která jsou málo tučná, zdravá a lehce stravitelná.

Kde budete relaxovat?

Hotel Harmony nabízí moderní vířivku, finskou, parní a infrasaunu. Dále se zde můžete oddávat léčivým bylinným koupelím i masážím.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je k dispozici vnitřní koutek i venkovní hřiště.

Wellness Hotel Harmony ****

Wellness Hotel Harmony ****

Malé náměstí 181 , Třešť
Česká republika

Provozuje společnost:
CROWN CZ a.s. IČ: 26072106


+420 736 612 368

recepce@whh.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od jezera
0,9 km
Sjezdovka
14 km