Vydejte se na dovolenou k Máchovu jezeru a poznávejte romantická místa, která inspirovala mnoho českých umělců. Ubytování vás čeká v Hotelu Kamýk, kde si pochutnáte na vynikajících snídaních i odpolední kávě s dezertem. Druhé dítě do 13 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Kamýk *** se nachází v Doksech v malebné romantické krajině Karla Hynka Máchy. Nedaleké Máchovo jezero (500 m) nabízí nespočet možností sportovního a volnočasového vyžití na mnoha plážích nebo v Aquaparku Staré Splavy (4 km). Okolí hotelu s množstvím lesů, pískovcových útvarů, jezer i venkovské lidové architektury je ideální pro turistiku. Najdete zde hrady Bezděz (7 km) a Houska (15 km) či zámky v Doksech (1,5 km) a Zákupech (25 km). Navštivte také nejstarší dům v Doksech s Muzeem K. H. Máchy. V nedaleké České Lípě (19 km) leží oblíbené vlastivědné muzeum.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji vybaveném LCD televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou. Nechybí ani posezení a šatní skříně.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s terasou si každé ráno pochutnáte na kontinentální snídani. Dále je možné si dle chuti objednávat pokrmy z jídelního lístku. Váš oblíbený nápoj vám rádi připraví v lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Příjemný relax na vás čeká v sauně nebo při masáži.

Cestujete s dětmi?

Dovolenou si zde užijí i malí hosté. Těšit se mohou na dětskou výzdobu pokoje s hračkami, lampičkou a knihami dle věkové kategorie. Samozřejmostí je zapůjčení postýlky či elektronické chůvičky. V hotelu také rádi zajistí hlídání s programem.

Hotel Kamýk

Hotel Kamýk

Lesní 558 , Doksy
Česká republika

+420 604 777 081

hotelkamyk@volny.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Baby friendly

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od jezera
0,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
4 km
Sjezdovka
35 km