Ubytujte se na Vysočině přímo v největším českém zábavním komplexu, ať stihnete navštívit a vyzkoušet všechny atrakce. Resort Šikland zabaví malé i velké a těšit se tu můžete na pohodlné ubytování, chutné snídaně, odpolední kávu s dezertem a především na animační program.

O ubytování

Hotelový resort Šikland se nachází ve vysočinské obci Zvole nad Pernštejnem a je součástí Šiklandu, největšího přírodního zábavního parku v České republice. Ke všem skvělým zážitkům to budete mít jen pár kroků. Srdcem areálu je Šiklův mlýn, westernové městečko ležící v údolí řeky Bobrůvky. Na každém kroku na vás bude dýchat jedinečná atmosféra Divokého západu. Najdete zde salony, kavárny, herny, úřad šerifa s vězením, Zoopark, indiánskou vesnici a mnoho dalšího.

Jen pár kroků od městečka leží přírodní koupaliště s tobogánem, které vás skvěle osvěží během horkých dní. Voda v nádrži je čištěna zcela bez použití chemie, a tak je šetrnější k přírodě i lidské pokožce. A pokud se rádi bojíte, zavítejte do strašidelného zámku Draxmoor (5 km) v historické budově ze 17. století. Na návštěvníky zde čeká 3D kino, strašidelný výtah a zámecké nádvoří s pohádkovými domečky na kuřích nožkách.

V okolí Šiklandu navíc najdete i řadu zajímavých historických památek. Udělejte si výlet k hradu Pernštejn (15 km) ze 13. století, podívejte se do Centra Eden (9,5 km), kde se seznámíte se způsobem života našich předků, projděte si skalní labyrint Devět skal (29 km) a vystoupejte na 25 metrů vysokou rozhlednu Karasín (16,2 km), odkud uvidíte na Žďárské vrchy, Bystřici nad Pernštejnem, Javornici či Křižanovskou pahorkatinu.

Kde budete spát?

Těšte se na komfortní ubytování v komfortním pokoji s moderním nábytkem a nadčasovým designem. Vyspíte se na pohodlné posteli s vysokou matrací a atmosféru pokoje dotáhne k dokonalosti barevné LED podsvícení.

Dvoulůžkový pokoj měří 17 m² a je vybavený manželskou postelí nebo dvěma oddělenými postelemi. V pokoji dále najdete psací stůl, LCD televizi, trezor a minibar, k dispozici budete mít i WiFi připojení. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem a fénem.

Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou je o trochu větší (23 m²), díky tomu se do něj kromě dvou postelí, které mohou být oddělené nebo spojené ve dvoulůžko, vejde i rozkládací pohovka. Na té se vyspí další dvě osoby, pokoj je tak vhodný až pro čtyři hosty. Jinak zůstává vybavení stejné, nechybí televize, trezor, minibar, psací stůl, koupelna se sprchou ani WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Na bohatý program každého dne plného zábavy se ráno posilníte snídaní ve formě bufetu. Ve všech areálech si pak stačí podle vlastní chuti vybrat z bohaté nabídky restaurací, barů a rychlých občerstvení. Najdete zde například mexickou restauraci, pizzerii, cukrárny, kavárny a mnoho dalšího. Je zaručeno, že uspokojeny budou i ty nejmlsnější jazýčky.

Kde budete relaxovat?

Po dni plném aktivit není nic lepšího než si odpočinout v sauně nebo ve vířivce. Den si můžete zpříjemnit také masáží.

Cestujete s dětmi?

Na děti čeká opravdu nekonečné množství zábavy od sportovních aktivit přes skákací hrad, rýžování zlata, jízdu vláčkem, lukostřelbu až po jízdu na koni či zvířátka v zoologické zahradě. V přírodním amfiteátru a na náměstí westernového městečka jsou každý den k vidění divadelní představení, westernová a taneční vystoupení či noční ohňová show.

Něco navíc

Na cestu do strašidelného zámku či na jakékoliv další výlety si můžete přímo v resortu zapůjčit jízdní kolo (po předchozí telefonické rezervaci).

Hotelový Resort Šikland

Hotelový Resort Šikland

Zvole 49 , Zvole, okres Žďár nad Sázavou
Česká republika

Provozuje společnost:
Pro West company s.r.o. IČ: 09191798


+420 602 750 130

info@sikland.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,9 km
Zastávka
2,1 km
Aquapark
0,2 km
Sjezdovka
17 km
Běžkování
14 km