Kousek od přírody i velkých pulzujících měst - to je nedávno zrekonstruovaný Hotel Bílý Páv v Benátkách nad Jizerou. Nechte se zde ubytovat v pokoji Standard a obsloužit se parádní snídaní formou bufetu předtím, než se vydáte poznávat některou z okolních krás.

O ubytování

Hotel Bílý Páv *** se nachází ve městě Benátky nad Jizerou, které má naprosto ideální polohu. Do 30 minut jízdy autem se dostanete do Prahy, Mladé Boleslavi, do Českého ráje či Kokořínska. Můžete si zkrátka vybrat, zda zrovna chcete poznávat města, či českou přírodu. A když jsme u toho, samotné Benátky nad Jizerou také stojí za prozkoumání. Dominantou města je zámek (700 m), kde pobývali Bedřich Smetana nebo nebo slavný hvězdář Tycho de Brahe, kterému je na zámku věnována expozice. Objevte však i benátecké muzeum, nově revitalizovanou zámeckou zahradu, náměstí či city park s fontánou.

Kde budete spát?

Hotel nabízí ubytování v celkem 22 pokojích, kdy v každém najdete WiFi připojení, pohodlnou postel, stůl s židlí a vlastní koupelnu se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci na vás čeká výběr skvělých pokrmů mezinárodní kuchyně, ale i české speciality, vždy připravovány s velkou péčí ze sezonních surovin s ohledem na jejich čerstvost a kvalitu. K restauraci navíc náleží i terasa.

Cestujete s dětmi?

V hotelu se děti mohou vyřádit na hřišti i v dětském vnitřním koutku.

Hotel Bílý Páv ***

Hotel Bílý Páv ***

U Cukrovaru 655/7 , Benátky nad Jizerou 1
Česká republika

Provozuje společnost:
U BÍLÉHO PÁVA s.r.o. IČ: 04466527


+420 731 160 589

info@hotelbilypav.cz

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,3 km
Aquapark
13 km