Pobyt v Hotelu Rajská bouda *** si užijete v každém ročním období. Uprostřed nádherné beskydské přírody zapomenete na všechny starosti. Kromě příjemného útulného ubytování na vás čeká chutná polopenze, odpočinek v sauně a zábava při bowlingu.

O ubytování

Hotel Rajská Bouda nabízí komfortní bezbariérové ubytování přímo v srdci Beskyd, na úpatí Lysé hory. Díky krásné přírodě, kouzelným výletním cílům a nedalekým ski areálům si zde skvělou dovolenou zaručeně užijete v každém ročním období.

Ski areál Melanovice se 6 sjezdovkami je vzdálen pouze 1,3 km od hotelu. Na dosah budete mít také Ski areál Palkovice (10,4 km) s červenou a modrou sjezdovkou, Ski areál Opálená (10,3 km) se snowparkem a další lyžařská centra. Běžkaři mohou vyrazit na Lysohorskou magistrálu a další udržované trasy v okolí.

V létě navštivte krásné Satinské vodopády (1 km) nebo Mohelnický vodopád. Ke koupání poslouží Aquapark Olešná (20 km) a vodní sporty si užijete na přehradní nádrži Baška (12 km) a Žermanice (30 km). Oblíbenými turistickými cíli jsou také zřícenina hradu Hukvaldy (18 km), hrad Štramberk (30 km) a Valašské muzeum v přírodě (30 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném dvoulůžkovém pokoji s gaučem, který může posloužit jako přistýlka. Všechny pokoje jsou vybaveny televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a fénem.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové restauraci ochutnáte hlavně vynikající regionální speciality – valašskou kyselici, domácí klobásky z udírny a další dobroty. V nabídce jsou ale také šťavnaté burgery a steaky či různá sezónní jídla.

Kde budete relaxovat?

Po dni v horách si odpočinete v sauně, případně se uvolníte při některé z profesionálních masáží.

Cestujete s dětmi?

Prostory hotelu jsou ideálně uzpůsobeny pro rodiny s dětmi. Na malé hosty čeká spousta her a zábavy ve velkém dětském koutku.

Něco navíc

Součástí hotelu jsou 2 bowlingové dráhy. Jedna z nich je díky možnosti zvednout mantinely vhodná i pro menší děti. K dispozici jsou také 2 stoly na stolní tenis.

Hotel Rajská bouda ***

Hotel Rajská bouda ***

Malenovice 206 , Malenovice
Česká republika

Provozuje společnost:
NOSTRABONA s.r.o. IČ: 03947823


604 456 146

inforajskabouda@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Baby friendly
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od jezera
14 km
Zastávka
100 m
Aquapark
20 km
Sjezdovka
1,3 km
Běžkování
7,5 km