Relaxační dovolená se sportovním vyžitím v Beskydech v novém Sport Art Centrum Hotelu ****, který leží mezi Dolní a Horní Bečvou a poblíž Pusteven. Těšte se na polopenzi, neomezené wellness s vnitřním bazénem i na slevu na masáže či koupele. K nejbližšímu ski areálu Rališka to navíc budete mít jen 8,5 km.

Ověřeno Travelkingem

“Sport Art Centrum Hotel nabízí opravdu skvělé vyžití. Ráda bych se sem někdy vrátila, a to nejen kvůli velkému krytému bazénu a wellness se saunou. Užili jsme si například i multifunkční halu s badmintonem. Personál byl velice ochotný a prostorný pokoj disponoval vším potřebným. Hotel se nachází jen pár minut jízdy od Rožnova pod Radhoštěm a dalších turistických cílů v okolí. Doporučuji navštívit Jurkovičovu rozhlednu a Pustevny.” Přečtěte si celou recenzi

Zuzana Andělová - Zákaznická podpora
Osobně ověřeno v: Listopadu 2022

O ubytování

Hotel Sport Art Centrum **** se nachází na břehu řeky Rožnovská Bečva zasazen doprostřed úchvatné přírody Beskyd v obci Prostřední Bečva. Prostředí Beskyd je ideální na krásné výlety, sporty, ale i relaxaci v klidné přírodě.

Přímo z hotelu vede 17 km dlouhá okružní trasa na horu Radhošť (10 km) se známou sochou boha Radegasta. Po horském hřebeni se dá pokračovat až na malebné Pustevny (9 km) Dušana Jurkoviče. Oblíbenými turistickými cíli jsou také Lysá hora (30 km) nebo historické město Rožnov pod Radhoštěm (9 km), kde najdete Valašské muzeum v přírodě, pivní lázně i lanové centrum Gibon park.

Hotel je navíc obklopen lyžařskými středisky, nejbližší Ski areál Rališka se 4 upravovanými sjezdovkami stojí jen 8,5 km od něj. O kus dál najdete Ski areál U Sachovy studánky (9,7 km) a Ski areál Mečová (9,1 km), v okruhu několika kilometrů pak čeká spousta dalších lyžařských center. Nedostatku zimního vyžití se tak rozhodně bát nemusíte.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 15 komfortních pokojů s moderním interiérem a pěkným výhledem. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a k dispozici budete mít kromě pohodlné dvoulůžkové postele také televizi, WiFi připojení a úložný nábytek.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace připravuje české i mezinárodní pokrmy s láskou a s fantazií. Je zde kladen důraz na čerstvost a kvalitu surovin, zaručeně si tak pochutnáte. Součástí restaurace je také zimní zahrada a bar, kde si můžete užít posezení u šálku kávy nebo něčeho ostřejšího.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness centru si užijete zasloužený odpočinek v krásném, moderním prostředí. Najdete zde velký vnitřní bazén s rozmanitými vodními atrakcemi a vířivky, po koupání se můžete prohřát ve finské a infra sauně. K následnému zchlazení zase poslouží ochlazovací bazének, vědro nebo sprcha. Dále budete mít k dispozici Kneippův chodník a tepidárium. Pro zpříjemnění dne si vyberte některou z masáží a relaxačních procedur.

Něco navíc

Nudit se během pobytu rozhodně nebudete. V nově vybudované multifunkční sportovní hale najdete kryté kurty pro tenis, badminton a další halové sporty. Plně klimatizovaná hala nabízí spoustu zábavy pro celou rodinu bez obav z deště a sněhu. Navštivte také posilovnu a zahrajte si stolní tenis.

Sport Art Centrum Hotel ****

Sport Art Centrum Hotel ****

Prostřední Bečva 707 , Prostřední Bečva
Česká republika

Provozuje společnost:
ORT-ART SPORT s.r.o. IČ: 29386314


+420 702 059 114

recepce@hotelsportart.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Vzdálenost od lázní
31 km
Zastávka
1,3 km
Aquapark
17,2 km
Sjezdovka
8,5 km
Běžkování
8,5 km