Odpočiňte si v jednom z našich nejkrásnějších lázeňských měst. Při ubytování ve 4* Parkhotelu Golf v srdci Mariánských Lázní se můžete těšit na výbornou polopenzi, neomezený vstup do vyhřívaného bazénu, vonnou koupel a relaxační proceduru. Uprostřed vyhlášeného golfového hřiště s dokonale zeleným trávníkem si budete připadat jak šlechtici.

O ubytování

Lázeňský hotel Parkhotel Golf **** leží v bezprostřední blízkosti vyhlášeného 18jamkového golfového hřiště na kraji lázeňského města Mariánské Lázně. Okolí hotelu představuje ekologicky čisté prostředí Chráněné krajinné oblasti Slavkovský les. Krásná příroda a obrovská hotelová zahrada navíc poskytuje dostatek prostoru k odpočinku. Kromě kolonád (3,2 km) a slavné Zpívající fontány (také 3,2 km) se vydejte poznávat další přírodní a historické krásy. Přírodní rezervaci Kladská (11,1 km), Klášter Teplá (11,6 km), Zámek Kynžvart (11,8 km), Hrad a zámek Bečov (17,6 km) nebo Cheb se svým historickým centrem a hradem (38 km). Okolí je zároveň rájem pro golfové nadšence, kromě již zmiňovaného hřiště najdete ještě 5 dalších golfových hřišť v okolí od 10 km do 42 km vzdálenosti. V zimě pak oceníte 50 km denně udržovaných běžkařských tratí a Ski resort Mariánky jen 3 minuty autem od hotelu.

Kde budete spát?

Těšte se na ubytování, které splňuje všechna očekávání 4* hotelu. Součástí každého pokoje je satelitní TV, minibar, trezor, telefon s přímou volbou a vlastní koupelna s vanou a fénem. K dispozici je i bezbariérový pokoj.

Na čem si pochutnáte?

Ráno si pochutnáte na snídaních formou bufetu, večer v hotelové francouzské restauraci na menu o třech chodech. Individuální dietní stravu si vyžádejte předem. K dispozici vám bude i kavárna a salónek s posezením u krbu.

Kde budete relaxovat?

Parkhotel Golf Mariánské Lázně **** je lázeňský hotel s balneo centrem. Po celou dobu pobytu vám tedy bude k dispozici tým zkušených terapeutů pod vedením lékaře, který se o vás postará v průběhu různorodých léčebných procedur. Navíc budete mít k dispozici vyhřívaný bazén s odpočívárnou a přímým vstupem do hotelové zahrady a saunu.

Parkhotel Golf ****

Parkhotel Golf ****

Mariánské Lázně 580 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Parkhotel Golf Mariánské Lázně a.s. IČ: 00172472


+420 354 622 651

info@parkhotel-golf.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček za poplatek 200 - 300 Kč/noc (dle velikosti)
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 75 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,3 km
Vzdálenost od lázní
3 km
Zastávka
10 m
Sjezdovka
3,2 km