Ubytujte se na 8 - 15 dní ve čtyřhvězdičkovém lázeňském Hotelu Venus s profesionálním personálem a fantastickým léčebným a relaxačním programem. Po vstupní lékařské prohlídce vám bude předepsáno 17 různých procedur pro tu optimální, individuální podporu vašeho zdraví. Mimo to si kdykoliv můžete zaplavat v bazénu, uvolnit se ve vířivce, anebo se procházet po nádherném centru Karlových Varů, které máte na dosah ruky. Tento pobyt vyžaduje uplatnění státního voucheru do lázní!

O ubytování

Karlovarský léčebný Hotel Venus **** se nachází v samém srdci jeho lázeňské části, jen 300 metrů od Mlýnské kolonády a 800 metrů od známého pramene Vřídlo. Pokud vás procházky po jednom z našich nejkrásnějších lázeňských měst přestanou bavit, vydejte se například na Rozhlednu Diana (2 km) nebo Hrad Loket (15 km). Pokud holdujete golfu, jistě vás potěší, že do vyhlášeného Golf Resortu Karlovy Vary je to z hotelu jen 8,5 km.

Kde budete spát?

Ubytujte se v jednom ze 49 dvoulůžkových pokojů, kde na vás bude čekat TV s 38 programy, WiFi připojení, rádio, minibar, trezor, telefon s přímou volbou a koupelna s vanou nebo sprchou, fénem, koupacím pláštěm.

Na čem si pochutnáte?

Útulně zařízený interiér restaurace vás láká vůní ranní kávy a bohatou snídaní formou bufetu pro úspěšný start do nového dne. Restaurace připravuje pokrmy české i evropské kuchyně, nechybí ale ani možnost dietního menu se zdravými jídly pro komplexní podporu vašeho lázeňského pobytu.
Odpoledne můžete strávit v hotelovém lobby baru s kávou, zákuskem, vínem či Becherovkou.

Kde budete relaxovat?

V hotelu se pod dohledem odborného personálu můžete oddat několika různým procedurám pro léčbu gastroenterologických onemocnění, diabetu, nadváhy a nemoci pohybového ústrojí.

Máte také k dispozici bazén i vířivku.

Hotel Venus ****

Hotel Venus ****

Sadová 815/8 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
EUROSPA, a.s. IČ: 25234561


+420 353 433 411

reservation@hotelvenus.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 375 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 300 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,3 km