Krkonoše se jednoznačně řadí mezi naše nejkrásnější hory a speciálně v Janských Lázních je obrovské množství vyžití. Kromě turistiky, cyklistiky po hřebenech Krkonoš - ať už lanovkou či vlastními silami, je možné navštívit rozhlednu a zároveň naučnou stezku v korunách stromů. Penzion Adélka *** je perfektním výchozím bodem pro tyto výlety a navíc stojí jen 10 minut chůze od místního lázeňského centra, které nabízí řadu wellness procedur.

O ubytování

Krkonoše se jednoznačně řadí mezi naše nejkrásnější hory a speciálně v Janských Lázních je obrovské množství vyžití. Kromě turistiky, cyklistiky po hřebenech Krkonoš (ať už s pomocí lanovky, nebo po svých) je možné navštívit rozhlednu a zároveň Naučnou stezku v korunách stromů. Penzion Adélka *** je perfektním výchozím bodem pro tyto výlety. Navíc stojí jen 10 minut chůze od místního lázeňského centra, které nabízí řadu wellness procedur.

Na výlet můžete vyrazit na Černohorské rašeliniště (7,4 km), jehož stáří se odhaduje až na 6 000 let, nebo k vyhlídce Muchomůrka (2,7 km), altán ve tvaru houby se bude líbit především dětem. Nedaleko odsud je navíc Farmpark Muchomůrka (2,5 km) s přírodním hřištěm a zookoutkem se zvířátky. Celá rodina se skvěle zabaví také v Lanovém parku Janské Lázně (210 m) s 36 překážkami. A za lyžováním? Za tím se vydejte třeba do 400 m vzdáleného Ski resortu Černá hora, který je s 50 km sjezdovek největším lyžařským areálem v České republice.

Kde budete spát?

V penzionu vás ubytují v jednom z nově zrekonstruovaných, přírodních a především útulných pokojů s televizí, WiFi připojením, a vlastní koupelnou se sprchou. Nabízené pokoje jsou dvoulůžkové s oddělenými lůžky nebo manželskou postelí, případě třílůžkové. Fén je bezplatně k dispozici na recepci.

Na čem si pochutnáte?

S penzionem sousedí Ex bar Krakonoš, kde se vám dostane skvělého jídla i nápojů na posilněnou před jakýmkoliv vaším programem.

Kde budete relaxovat?

V hotelu je k dispozici venkovní bazén (v provozu jen v létě), sauna a vyhřívaná venkovní vířivka.

Cestujete s dětmi?

Děti jistě velmi rádi využijí dětský koutek i hřiště v těsné blízkosti penzionu.

Něco navíc

Volný čas můžete strávit například hrou stolního tenisu nebo kulečníku a v penzionu si navíc můžete i zapůjčit kola.

Penzion Adélka ***

Penzion Adélka ***

Černohorská 160 , Janské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Erik Kubeša IČ: 75547414


420 774 60 20 20

ekubesa@seznam.cz

Check In
16:00 - 21:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 150 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
0,5 km
Sjezdovka
0,4 km
Běžkování
0,4 km