Je libo poznat Karlovy Vary přímo z centra jeho historické a lázeňské zóny, bezprostřední blízkosti léčebných pramenů, velkolepých kolonád a barokního kostela sv. Máří Magdalény? Pak rozhodně zkuste Spa & Wellness Hotel Karlsbad Grande Madonna ****. Užijete si neomezené vstupy do sauny, vířivky a fitness, každý den se necháte opečovávat zkušeným personálem při jedné z 18 léčebných procedur a to vše vždy podpoříte výbornou polopenzí.

Věděli jste, že...?

Hotel má unikátní polohu, stojí totiž v blízkosti spirituálního centra Karlových Varů (u Chrámu sv. Máří Magdalény) a zároveň u lázeňského centra (u Vřídla). Jedinečný genius loci vedl právě k názvu hotelu, který odkazuje na Matku Boží (Madonu).


O ubytování

V samém srdci historické a lázeňské zóny Karlových Varů, jen 100 m od nejznámějšího pramene Vřídlo, najdete luxusní čtyřhvězdičkový Spa & Wellness Hotel Karlsbad Grande Madonna. Sám o sobě je skvělým, klidným ubytováním, kde si vás budou hýčkat od první minuty příjezdu, ale jeho poloha v bezprostřední blízkosti léčebných pramenů, velkolepých kolonád a barokního kostela sv. Máří Magdalény mu dodává na exkluzivitě. Jedná se tak o ideální místo pro revitalizující lázeňské procedury a zároveň perfektní výchozí bod pro poznávání všech krás Karlových Varů.

Kde budete spát?

Ubytování ve Spa & Wellness Hotel Karlsbad Grande Madonna **** je skvělým zážitkem, ať už spíte v kterémkoliv pokoji. Ve všech najdete luxusní vybavení, které je navíc do detailů sladěno pro váš skvělý pocit. LED TV, WiFi připojení, telefon, minibar, trezor, deštník, koupelna s vanou, toaletními a kosmetickými přípravky, ručníky, župany a pantoflemi nechybí v žádném z pokojů.

Pokoje Standard měří 21-23 m² a jsou s výhledem na kostel nebo do klidného dvora, některé mají i balkón. K dispozici je kingsize manželská postel nebo dvě oddělená lůžka. V případě potřeby je možné doplnit 1 přistýlku.

Pokoj Suite Standard, je prostornější (41,7 m²), má samostatný obývací prostor s rozkládací pohovkou, kterou lze využít jako přistýlku, a francouzský balkón s výhledem na kostel sv. Máří Magdalény. V ložnici najdete dvoulůžkovou twin postel, kterou je možné rozdělit na dvě jednolůžkové postele. Televize je pouze v obývacím pokoji, na požádání ale můžete dostat druhou i do ložnice.

Pokoj Suite s arkýřem je ještě větší (44,6 m²) a v arkýři najdete posezení se stolkem, postrádá ale balkón. Také tento apartmán má samostatný obývací pokoj s rozkládací pohovkou a možností přistýlky. V ložnici je opět postel twin a je možná vyžádat druhou televizi.

Na čem si pochutnáte?

Součástí lázeňského pobytu musí být jednoznačně i adekvátní, zdravá strava. A hotelová dvoupatrová Grande Restaurant se vám o ni rozhodně postará. Snídaně se podává formou bufetu, případná další jídla pak výběrem z menu.

Součástí hotelového komplexu je i prvotřídní, místními obyvateli oblíbená restaurace U Křížovníků v podobě středověké krčmy Řádu Křižovníků. Pro příjemné posezení nad kávou či čajem je pak hostům k mání hotelový lobby bar.

Kde budete relaxovat?

Ve Spa & Wellness si můžete užít komplexní karlovarské lázeňské léčení pod lékařským dohledem včetně mnohých dalších léčebných, regeneračních, relaxačních a wellness procedur. Naprostým unikátem je fakt, že se pro tyto procedury využívá léčivá termální voda přímo z nedalekého Vřídla (72 °C).

Spa & Wellness Hotel Karlsbad Grande Madonna ****

Spa & Wellness Hotel Karlsbad Grande Madonna ****

Moravská 2A , Karlovy Vary
Česká republika

+420 353 169 500

reception@hotel-kgm.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 300 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
0,5 km