Ať je léto, nebo zima, v Pensionu Větrný vrch *** a jeho okolí budete mít vždy co dělat. V létě můžete chodit na procházky k rybníkům nebo na túry do Krušných hor, v zimě se vydáte na jednu z blízkých sjezdovek Plešivec nebo Klínovec. Po celý rok můžete obdivovat krásy Karlových Varů (10 km), Jáchymova (10 km) anebo využít slevy na vstup do vodního centra Agricola z balíčku. Uvítá vás nejen příjemný personál a atmosféra rodinného penzionu, ale i káva se zákuskem ve vlastní kavárničce majitelky. Stravovat se budete v Restauraci U Vidliček vzdálené 2 km, kde navíc dostanete i kávu k jídlu zdarma.

O ubytování

Rodinný Pension Větrný vrch *** se nachází v Ostrově v Krušných horách, mezi lázeňskými městy Karlovy Vary a Jáchymov - do obou se z penzionu autem dostanete za 10 minut. U penzionu si můžete odpočinout na velké zahradě s venkovním bazénem nebo ve sklípku, po okolí se zase můžete vydat na nádherné procházky okolo rybníků. Vodní svět v Jáchymově je vzdálen jen 10 km, aquapark v Klášterci nad Ohří zase 15 km. Za poplatek je možné využít prohlídky zajímavých míst v okolí s průvodcem. A v zimě? Ke ski resortu Jáchymov i ski resortu Plešivec se dostanete autem do 20 minut.

Kde budete spát?

Penzion nabízí ubytování ve velkých dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek a v apartmánech. Součástí každého pokoje je satelitní TV, telefon s přímou volbou a rádio, přičemž koupelna je sdílená. Součástí apartmánů jsou 2 pokoje se satelitní TV, telefonem s přímou volbou, rádiem, kuchyňkou včetně nádobí a lednice a vlastní koupelna se sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Penzion nemá vlastní restauraci, o stravu se postará partnerská Restaurace U Vidliček. Můžete však posedět nad kávou se zákuskem ve splněném snu majitelky penzionu, ve výletní kavárně se špičkovou kávou z pražírny z Karlových Varů.

Kde budete relaxovat?

Zahrada skýtá velký venkovní bazén.

Cestujete s dětmi?

V zahradě je k dispozici také hřiště pro děti s houpačkami, skluzavkou, pískovištěm, tabulí na kreslení, domečkem a hračkami.

Něco navíc

Také gril s venkovním posezením najdete přímo v zahradě. V případě nepřízně počasí je možnost se ukrýt do sklípku. Můžete se zde taktéž objednat na konzultace v oblasti zdravého životního stylu a výživy.

Pension Větrný vrch ***

Pension Větrný vrch ***

Karlovarská 126, , Ostrov
Česká republika

Provozuje společnost:
Jana Klimešová IČ: 16701500


+ 420 608 526 462

penzion@vetrnyvrch.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Baby friendly
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
0,3 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
10 km