Naprosto ideální dovolená pro rodiny s dětmi, které chtějí něco zažít a poznat. V rámci balíčku získáte jízdenku na lanovku na Ještěd nebo vstupenku do ZOO pro celou rodinu, možnost využít vnitřní i venkovní sportoviště Sport Parku Liberec, venkovní posilovnu nebo dětské hřiště a mnoho dalšího.

O ubytování

Na rodinnou či aktivní dovolenou jedině do Hotelu Arena ***! Přilehlý Sport Park Liberec disponuje pestrým množstvím venkovních a krytých sportovišť, v němž se můžete věnovat až 35 různým sportům, jako jsou například tenis, bowling či atletika. Děti se určitě zabaví v oblíbené liberecké zoo (4,2 km), kde uvidí mimo jiné bílé tygry, nebo, v blízkém Centru Babylon (1,1 km). To zahrnuje aquapark se saunovým světem, obří hernu Funpark, Lunapark, iQPark a iQLandii s interaktivními expozicemi a mnoho dalšího.

Těšte se i na zajímavé výlety a krásné památky. Známá dominanta libereckého kraje Ještěd se od hotelu nachází jen 5 km a můžete tam buďto vyšlápnout, nebo se nechat vyvézt lanovkou. Navštivte také Libereckou radnici (2,3 km) z 19. století, Severočeské muzeum (3,1 km) nebo Oblastní galerii (3 km). Nebo si udělejte túru po krásách Jizerských hor – prozkoumejte známé Rašeliniště Jizery (35 km) a zdolejte nejvyšší horu Smrk (29 km). K výletu láká také nedaleký Jablonec nad Nisou (11,3 km) s Muzeem skla a bižuterie a několika rozhlednami.

A co v zimě? Užijte si výlety na běžkách a skvělé lyžování. Na svahy Ještědu to budete mít jen cca 4 km a čeká zde na vás lyžování na 12 sjezdovkách všech obtížností. Na dosah budete mít i menší ski areály v Janově nad Nisou (14 km), Ski areál Severák (17,1 km) s 10 vleky a s menší zajížďkou se dostanete také na Tanvaldský Špičák (22,6 km) a další lákavé lyžařské areály.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortně vybaveném pokoji, kde najdete WiFi, TV, telefon, malou lednici a vlastní koupelnu se sprchovým koutem. Některé z pokojů se mohou pochlubit také balkonem s výhledem na ještědský hřbet.

  • Dvoulůžkové pokoje mají plochu 28 m² a jsou vybavené manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky a pracovním stolem. Některé umožňují také přistýlku a k dispozici je i bezbariérová varianta.

  • Rodinné pokoje nabídnou plochu 55 m² a skládají se ze dvou samostatných ložnic s manželskými postelemi/oddělenými jednolůžky. Díky možnosti přistýlky se v rodinném pokoji ubytuje až 6 osob.

Na čem si pochutnáte?

Energii na všechny sportovní aktivity dobijete v moderním bistru Arena. Zde se najíte vždy do syta, a to zejména pokrmů české, ale i zahraniční kuchyně. K bistru neodmyslitelně patří i široký výběr točených piv a v neposlední řadě také přímé přenosy venkovních utkání Bílých Tygrů Liberec. K rychlému občerstvení pak poslouží také prodejní automaty ve vstupní hale.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelové budovy je i rehabilitační centrum Sport Park Medical, které nabízí sportovní, rekondiční a relaxační masáže.

Cestujete s dětmi?

Děti budou mít možnost se vyřádit na venkovním dětském hřišti.

Něco navíc

Pro milovníky aktivní zábavy je k dispozici venkovní posilovna, půjčovna sportovního vybavení, úschovna kol a in-line dráha. Vyřádit se můžete také na hřištích přilehlého Sport Parku Liberec (50 m), kde si zahrajete třeba tenis, badminton, stolní tenis či beach volejbal.

Hotel Arena ***

Hotel Arena ***

Jeronýmova 570/22 , Liberec
Česká republika

Provozuje společnost:
SFM Liberec s.r.o. IČ: 4456118


+420 488 048 111

info@hotelarena.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 180 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Baby friendly
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Zastávka
50 m
Aquapark
1 km
Sjezdovka
4 km
Běžkování
4 km