Vydejte se za Rumcajsem do Jičína a užijte si pobyt plný luxusu. V Grand Hotelu Praha **** se těšte na přepychové ubytování a chutnou polopenzi - večeře připravuje italský šéfkuchař. V ceně máte také láhev moravského vína a vstup do privátní wellness centra Císařské lázně s bazénem s mořskou vodou, vířivkou a finskou saunou.

O ubytování

Grand Hotel Praha **** se nachází v centru pohádkového města Jičín na poklidné pěší zóně. Pouhých pár minut chůze od hotelu se nachází Valdická brána a Valdštejnský zámek, Regionální muzeum a galerie (500 m) či Aqua centrum Jičín (1,5 km). Malebná krajina v okolí města je protkána množstvím turistických tras. Pěšky i na kole se můžete vydat na výlet do Prachovských skal (7 km), na zříceninu hradu Trosky (17 km), na hrad Kost (22 km), na zámek Hrubý Rohozec (28 km), do muzea drahých kamenů v Nové Pace (18 km) či na rozhlednu na vrchu Tábor (10 km). Navštívit můžete také lázeňské město Lázně Bělohrad se zámkem (17 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v originálně zařízeném dvoulůžkovém pokoji s dřevěnou podlahou a rustikálním nábytkem. Každý pokoj je vybaven LCD televizí, WiFi připojením, ledničkou, posezením, telefonem, fénem, trezorem a vlastní koupelnou.

Za příplatek můžete zvolit také jeden z dobových apartmánů. Ty jsou prostornější a kromě ložnice mají i samostatnou obývací místnost s komfortní sedací soupravou.

Na čem si pochutnáte?

Ráno si pochutnáte na snídani ve formě bohatého bufetu. Kdykoliv dostanete hlad, můžete si v hotelové restauraci vybrat z jídelního lístku, ve kterém najdete speciality české i mezinárodní kuchyně. Jídla se podávají v jídelně vkusně zrekonstruované v historickém stylu s rustikálním nábytkem, stoletými lustry a brokátovými závěsy. Součástí hotelu je dále vinárna a pivnice navržená ve stylu hospůdek z dob Rakouska-Uherska.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je wellness, kde je možné si odpočinout v sauně, vířivce, bazénku s mořskou vodou a klidové zóně s pohodlnými lehátky.

Grand Hotel Praha ****

Grand Hotel Praha ****

Husova 310 , Jičín
Česká republika

Provozuje společnost:
CF INVEST spol. s r.o. IČ: 27485960


+420 493 599 210

info@grandhoteljicin.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 125 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od jezera
1 km
Zastávka
100 m
Aquapark
0,7 km
Sjezdovka
15 km
Běžkování
15 km