Vydejte se za vínem na jižní Moravu a ubytujte se přímo ve vinařském městečku Valtice. Penzion Alenka se postará o pohodlné ubytování, chutné snídaně a jako dárek vás čeká welcome drink. Těšte se také na řízenou degustaci vína s občerstvením, večeři či prohlídku. K zámku Valtice i do oblíbeného Lednicko-valtického areálu to budete mít kousek.

O ubytování

Penzion Alenka se nachází v krásném vinařském městě Valtice. Okolní krajina plná malebných vinic nabízí nespočet kulturního a sportovního vyžití. Z penzionu je to jen pár minut chůze k překrásnému baroknímu zámku Valtice (700 m) nebo do městského muzea (300 m). Pěšky nebo na kole se můžete vydat do Lednicko-valtického areálu (8 km), který je součástí kulturního dědictví UNESCO. Za prohlídku rozhodně stojí historické město Mikulov (17 km). Oblíbenou atrakcí je také Aqualand Moravia. Okolí Valtic je prošpikováno množstvím cyklistických tras, které vás provedou krásami zdejšího vinařského regionu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji. Každý z pokojů je vybaven televizí, WiFi připojením, fénem a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Den začnete snídaní ve formě bufetu. V okolí je mnoho restaurací, kaváren a vinných sklípků, kde můžete kdykoliv během dne zahnat chuť na dobré jídlo či sklenku kvalitního místního vína. Přímo v penzionu vám bude k dispozici společná kuchyňka s jídelnou. Za hezkého počasí vás potěší možnost zapůjčení venkovního grilu.

Penzion Alenka

Penzion Alenka

Sobotní 1247 , Valtice
Česká republika

Provozuje společnost:
René Kolář IČ: 61428001


+420 777 072 879

ronaldo@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Baby friendly
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od jezera
4,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
34 km
Sjezdovka
30,5 km