Vydejte se poznávat krásy Prahy a užijte si odpočinkovou dovolenou v Hotelu Golf Praha ****, který leží jen 15 minut od centra. V ceně balíčku máte bohaté snídaně, welcome drink, neomezený vstup do fitness a slevu na procedury. Děti do 6 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Dovolenou v moderním Hotelu Golf Praha **** si užijete, ať už cestujete za krásnými procházkami za historickými památkami, dobrým jídlem, nebo třeba golfem. Hotel leží v klidné části Prahy 5 - Motol jen 200 metrů od tramvajové zastávky, z níž se do centra Prahy (ke Karlovu mostu, Pražskému hradu a podobně) dostanete za 15 minut. Hned v okolí hotelu však najdete i golfové hřiště nebo třeba Rozhlednu Cibulka.

Kde budete spát?

Špičkově vybavené pokoje odpovídají standardu 4*. Nechybí zde LED satelitní televize s 60 kanály, WiFi připojení, trezor, minibar, telefon, kávový a čajový servis. Užijete si také vlastní krásnou koupelnu se sprchou a WC i fénem. Dokonce si zde můžete vybrat váš vysněný polštář - třeba péřový nebo středně tvrdý.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu najdete restauraci, kde si každé ráno vychutnáte bohaté snídaně formou studeného a teplého bufetu a také lobby bar, kde si dopřejte třeba skleničku vašeho oblíbeného drinku z široké nabídky nápojů.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dni si užijte relaxaci ve wellness centru. Najdete v něm vířivku a infrasaunu. K dispozici je také fitness centrum a bohatá nabídka různých odpočinkových procedur.

Hotel Golf Praha ****

Hotel Golf Praha ****

Plzeňská 103/215a , Praha 5 – Motol
Česká republika

+420 222 993 110

reservation@hotel-golf.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:30
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
6 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
20 km