Romantický pobyt jako z pohádky zažijete na Zámku Čechtice ***. Čeká vás chutná polopenze, welcome drink a také neomezený vstup do wellness se saunou a odpočinkovou zónou. Večer si zahrajte fotbálek, šipky či kulečník. Okolí nabízí skvělá místa, jako cíle výletů.

O ubytování

Zámek Čechtice **** se nachází ve Středočeském kraji v obci Čechtice nedaleko Vlašimi. Hotel leží přímo v prostorách zrekonstruovaného barokního zámku, ke kterému přiléhá romantická zahrada. Jedná se o jedinečné místo s velmi podmanivou atmosférou. V okolí je množství turistických i cyklistických tras. Vydejte se například na 4 km dlouhou naučnou stezku po stopách slavné legendy o spících blanických rytířích s pozůstatky kaple sv. Máří Magdalény (18 km od zámku). Zajímavé výhledy do okolní malebné krajiny nabízí rozhledny Babka (24 km) a Velký Blaník (18 km). Oblíbenými turistickými cíli jsou dále hrady Orlík (26 km), Ledečský hrad v Ledči nad Sázavou (23 km) a ten v Českém Šternberku (32 km), paraZOO Vlašim (17 km) nebo muzeum strašidel v Pelhřimově (28 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji v komorním prostředí uzavřeného nádvoří zámku. Každý pokoj je vybavený WiFi připojením, fénem a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Ráno si pochutnáte na snídani ve formě bohatého teplého a studeného bufetu. Přes den se můžete občerstvit v baru a restauraci U Krbu. Příjemné posezení a osvěžující nápoje nabízí zámecký lounge & club. Dále je možné domluvit grilování v krbu nebo na zahradě. V letních měsících je v provozu terasa na uzavřeném nádvoří.

Kde budete relaxovat?

Součástí zámku je také wellness centrum, které přímo vybízí k relaxaci v sauně s odpočívárnou nebo při masáži.

Cestujete s dětmi?

Děti i dospělí se skvěle pobaví u fotbálku, šipek a kulečníku.

Zámek Čechtice ****

Zámek Čechtice ****

nám. Dr. Tyrše 16, , Čechticec
Česká republika

Provozuje společnost:
TASHI INVESTING s.r.o. IČ: 08289115


+420776475551

info@chateaucechtice.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
60 m
Sjezdovka
7 km