Pobyt v Karlových Varech pro milovníky aktivního odpočinku a sportu ve Ville Hofman *** s chutnými snídaněmi a neomezeným vstupem do Sportcentra Imperial. Užijte si lekce jógy, pilates, tabaty, plně vybavené fitness centrum a ricochet. V zahradě s posezením si zase zahrajte badminton a ping pong.

O ubytování

Villa Hofman *** leží v Karlových Varech jen 400 m od historického centra a oblíbené Tržní kolonády. Na dosah tak budete mít všechny památky, přírodní krásy, ale i další kolonády (Vřídelní (450 m), Zámeckou (1,1 km) a léčivé prameny Karlových Varů. Na výlet se vydejte třeba na rozhlednu Jelení skok (900 m), do muzea Jana Bechera (2 km) či do Slavkovského lesa (30 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokojích s manželskou postelí, televizí, WiFi připojením, ledničkou a vlastní koupelnou s vanou a fénem. Ve třílůžkovém pokoji je pak postel navíc pro dítě či další dospělou osobu, K dispozici je společná kuchyňka s jídelnou a společenská místnost s televizí.

Na čem si pochutnáte?

Z krásné zahrady s posezením, která vilu obklopuje, se dostanete do Sportcentra Imperial. Právě zde se podávají chutné snídaně formou bufetu.

Něco navíc

Především tu ale najdete bohatou možnost aktivního vyžití, což nadchne především milovníky sportu. K dispozici je plně vybavené fitness centrum, ricochet, tenisové kurty, ale také lekce jógy, pilates, tabaty a další. V zahradě si zahrajte ping pong či badminton. Za poplatek si můžete zapůjčit elektro či horská kola.

Villa Hofman ***

Villa Hofman ***

Libušina 1157/20 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Imperial Karlovy Vary a. s. IČ: 45359318


+420 353 203 700

Villa.Hofman@imperial-group.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fitness
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
1,8 km
Zastávka
0,2 km