Vydejte se poznat krásné Hustopeče, které jsou proslavené mandlovicí, vínem a také mandloňovými sady. V Penzionu Herbenka budete mít k dispozici komfortní pokoje i snídaně formou bufetu. Těšte se i na degustaci 8 vzorků vína a chutnou večeři.

O ubytování

Rodinný Penzion Herbenka se nachází ve městě Hustopeče, které leží v samém srdci jižní Moravy. Tato atraktivní lokalita je vyhledávána milovníky vína i cykloturistů. Lednicko-valtický areál, který je zapsán na Seznamu světového dědictví UNESCO, najdete 20 km od ubytování.

Příjemnou vycházkou dojdete do lesoparku Křížový vrch s kaplí sv. Rocha (2,2 km), k hustopečskému rybníku (3 km) nebo do přírodní rezervace Kamenný vrch (5 km). Vydat se můžete také do Aqualandu Moravia (22 km). Najdete zde také středoevropský unikát - dva mandloňové sady. Den můžete strávit obdivováním krás jihomoravské přírody nebo odpočinkem ve veřejných lázních s vnitřním a venkovním bazénem. V okolí Penzionu Herbenka vede podél vinných sklepů cyklotrasa André. Nedaleko se nachází i CHKO Pálava vhodná pro pěší turistiku i cyklovýlety.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z dvoulůžkových pokojů s televizí, klimatizací, WiFi připojením a vlastní koupelnou se sprchou a WC.

Na čem si pochutnáte?

Každý den zahájíte snídaní formou bohatého bufetu. Součástí penzionu je vinný sklep, ve kterém můžete den zakončit večeří s řízenou degustací 8 vzorků vína s následnou neomezenou konzumací vína a nealko nápojů včetně kávy a čaje.

Něco navíc

K dispozici je hostům malé fitness centrum, v areálu je možné si půjčit a uschovat kola. Mezi společné prostory patří sluneční terasa s posezením, malý kuchyňský kout s ledničkou a zařízením na přípravu čaje a kávy.

Penzion Herbenka

Penzion Herbenka

Herbenova 11 , Hustopeče
Česká republika

Provozuje společnost:
Ilona Gregušová IČ: 44998848


+420 604 620 176

gregusova@sklepherbenka.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,5 km
Aquapark
24 km