Karlovy Vary jsou nejoblíbenější lázeňské město v Česku, vydejte se jeho krásu odhalit i vy. Interhotel Central **** se postará o luxusní ubytování, chutnou polopenzi i bohatou nabídku procedur. Navíc si zde odpočinete v parádním wellness s bazénem a vířivkou.

O ubytování

Moderní a luxusní Interhotel Central **** má privilegovanou polohu. Najdete jej přímo v srdci lázeňské zóny Karlových Varů na Divadelním náměstí. Celé lázeňské město tak budete mít jako na dlani. Od Vřídelní kolonády je hotel vzdálen pouhých 100 metrů, od Tržní i Zámecké kolonády 550 metrů a do Dvořákových sadů se projdete jen 1 000 metrů. Během zimní dovolené si můžete v okolí Karlových Varů i zalyžovat! Oblíbené ski areály najdete v Jáchymově (22 km), na Božím Daru (29 km) nebo na Klínovci (31 km).

Kde budete spát?

K dispozici vám budou komfortní dvoulůžkové pokoje Standard (27-29 m²) s fantastickým panoramatickým výhledem na řeku a okolní lázeňskou architekturu císařského stylu 19. století, ale i s výhledem na hotelové terasy pro maximální klid. Pokoje jsou vybaveny satelitní LCD televizí, WiFi, telefonem, trezorem, minibarem a vlastní koupelnou s toaletou, vanou, župany a fénem. Některé mají balkón.

Za příplatek je možné zvolit prostornější pokoj De Luxe (35-37 m²). Tyto pokoje jsou s výhledem na řeku Teplá a historické centrum, u některých je také balkón. Kromě zařízení, které najdete již u pokojů typu Standard mají navíc posezení s pohovkou a šatní místnost k uložení oblečení a zavazadel.

Na čem si pochutnáte?

Výbornou polopenzi s českými i mezinárodními specialitami si každý den pobytu budete moci dopřát v prostorné hotelové restauraci. Snídaně se podávají formou bufetu, o víkendu se pak těšte i na Prosecco. Večeře si vyberete ze 7 jídel z menu, na kterém nechybí maso, ryby i vegetariánská jídla. Mezinárodní tým kuchařů pečlivě dbá na dodržování různorodých diet lázeňských hostů. V přízemí hotelu navštivte útulný lobby bar.

Kde budete relaxovat?

Velký Interhotel Central **** disponuje také rozsáhlým balneo a wellness centrem. Využijte neomezeného vstupu do bazénu, vířivky nebo fitness. Součástí hotelového Spa&Wellness je i nabídka různých léčebných, regeneračních a wellness procedur.

Interhotel Central ****

Interhotel Central ****

Divadelní náměstí 253/17 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
OLYMP INTERNATIONAL, s.r.o. IČ: 25102427


+420 353 182 111

reservation@interhotel-central.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 380 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
20 m
Aquapark
3,8 km