Vydejte se na pobyt do jihočeského města Písek a ubytujte se v Hotelu Bílá Růže *** jen pár kroků od centra. Čekají vás snídaně formou bufetu, které si vychutnáte v restauraci či na terase, welcome drink, láhev vína a také poukaz do Caffe Baru "Majesty".

O ubytování

V Čechách najdeme město, které čeští panovníci na počest říčního písku, v němž se nacházela zrnka zlata, pojmenovali Písek. Přímo na jeho náměstí najdete Hotel Bílá Růže ***, ze kterého to je jen kousek ke Sladovně (100 m), Prácheňskému muzeu (230 m), Kamennému mostu (400 m) přes řeku Otavu a dalším krásným místům. Nezapomeňte navštívit ani Putimskou bránu (290 m), Hrad v Písku (450 m) a Kostel Narození Panny Marie (290 m) z 13. století.

Na výlet dále od Písku se vydejte například necelých 15 km, na Hrad Zvíkov. Na své si zde přijdou i sportovci, protože se v blízkosti hotelu nachází fotbalové hřiště, koupaliště, tenisové kurty a atletický stadión s plážovým volejbalem. Za krásami okolní přírody můžete vyrazit na kole **po nově vybudované cyklostezce.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z nově zrekonstruovaných pokojů se satelitní televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou. K dispozici jsou i vícelůžkové pokoje, takže na pobyt můžete vyrazit i s dětmi.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se těšte na bohaté snídaně formou bufetu, které si vychutnáte buď v hotelové restauraci, anebo na venkovní terase s parádním výhledem na Kamenný most. K dispozici je také Lobby bar a kavárna Caffe Bar "Majesty".

Hotel Bílá Růže ***

Hotel Bílá Růže ***

Fráni Šrámka 169 , Písek
Česká republika

Provozuje společnost:
Horsecity s.r.o. IČ: 02884780


602 342 603

info@hotelbilaruze.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Zastávka
1 km
Sjezdovka
4,5 km