Pobyt v Krkonoších je dobrý nápad v jakémkoli ročním období. Ubytujte se v Penzionu Rusalka, který stojí v Malé Úpě - budete mít na dosah Krkonošský národní park, Sněžku, Stezku korunami stromů i další atrakce. V ceně je chutná polopenze, vstup do sauny, ale také bohaté vyžití - stolní tenis, lukostřelba, minigolf, střelnice a další.

O ubytování

Penzion Rusalka, který se dříve jmenoval Máselná bouda, najdete v rekreační obci Malá Úpa přímo v chráněné oblast Krkonošského národního parku. Blízko to tak budete mít na Sněžku (8 km), Stezku korunami stromů (16 km), do Sklenářovického údolí (17 km), ale i do Pece pod Sněžkou (7 km) a Špindlerova Mlýna (21 km) plného atrakcí. Poslední dvě zmiňované oblasti vás potěší zejména v zimě, zdejší ski areály jsou totiž vyhlášené.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z komfortních pokojů vybavených televizí, dřevěným nábytkem a posezením. Nechybí vlastní koupelna. Pokoje mají možnost přistýlek, takže se pohodlně ubytujte i rodina s více dětmi.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace penzionu je vyhlášená mezi místními i turisty. Těšit se můžete na snídaně formou bufetu a servírované večeře o dvou chodech. Kdykoli během dne si můžete zajít na některou z tradičních krkonošských specialit či dezertů.

Kde budete relaxovat?

Chcete si odpočinout? Zavítejte do wellness centra se saunou, vířivkou a relaxačními lehátky. V létě je k dispozici venkovní bazén. Vhod jistě přijde venkovní posezení v altánku, ohniště a gril. Zabavit se můžete během stolního tenisu, minigolfu, lukostřelby nebo na střelnici pro vzduchovky.

Cestujete s dětmi?

Když je venku pěkně probíhají projekce pohádek a filmů. Pro děti je také připraven dětský koutek a venkovní dětské hřiště. V penzionu vám rádi zapůjčí dětskou postýlku, židličku, vaničku, nočník i rychlovarnou konvici a mikrovlnou troubu pro přípravu dětské výživy.

Penzion Rusalka

Penzion Rusalka

Dolní Malá Úpa 45 , Malá Úpa
Česká republika

Provozuje společnost:
Jiří Winter IČ: 67470955


499 329 150

jiriwinter@email.cz

Check In
od 14:00–17:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 150 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Dětský koutek
Lyžárna
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
10 km
Sjezdovka
2,8 km