Užijte si luxusní pobyt přímo v centru Mariánských Lázní jen pár kroků od Hlavní kolonády a Zpívající fontány. Těšte se na relaxaci v bazénu, léčebné procedury (inhalace minerálky i kyslíku, parafínový zábal a jiné) i chutnou snídani a odpolední svačinku s kávou či čajem v Cafe Sun.

O ubytování

Hotel Belvedere Spa & Wellness **** je právem považován za jednu z nejkrásnějších budov v Mariánských Lázních. Je umístěn přímo v centru města jen pár kroků od Hlavní kolonády (30 m), Zpívající fontány (50 m) a Římských lázní. Všechna skvělá místa tak budete mít na dosah.

Určitě se vydejte také na Kolonádu Karolinina a Rudolfova pramene (250 m) a Kolonádu Ferdinandova pramene (2 km). Během procházky se dostanete také na Rozhlednu Hamelika (2,4 km) či k Parku Boheminium (3 km), u kterého se nachází také obůrka Hvozd s ďanky. V zimě vás zase nadchne Skiareál Mariánky (700 m).

Pokud zatoužíte po výletu mimo Mariánské Lázně, doporučujeme zámek Kynžvart (12 km), hrad Kynžvart (12 km), Kladské rašeliniště (10 km), Bečov nad Teplou (21 km) či CHKO Slavkovský les.

Kde budete spát?

Hotel disponuje celkem 15 dvoulůžkovými pokoji Standard, které jsou vybaveny stylovým lázeňským nábytkem. Samozřejmostí je pohodlná postel, posezení, psací stůl s židlí, satelitní televize, telefon, WiFi připojení, sejf a minibar. V koupelně se nachází sprcha či vana, nechybí ani kosmetická zrcátka, fén na vlasy a také župan s pantoflemi. Z pokoje je krásný výhled na kolonádu a Zpívající fontánu.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace hotelu je otevřena každé ráno a podávají se zde snídaně formou bufetu s bohatým výběrem. Čas podávání je od 7:30 do 10:00 hodin. U večeře si zase pochutnáte na 4 chodech - na polévce, hlavním jídle, dezertu a bohatém zeleninovém bufetu.

Kde budete relaxovat?

Za relaxací se vydejte do hotelového vnitřního bazénu, kde si dokonale odpočinete od všedních starostí.

Hotel Belvedere Spa & Wellness ****

Hotel Belvedere Spa & Wellness ****

Goethovo náměstí 16/1 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Belvedere Spa & Wellness s.r.o. IČ: 14189747


+420 234 614 809

reservation1@axxoshotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od lázní
0,4 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
0,5 km