Vydejte se na jižní Moravu - kraje slunce, vína a pohostinnosti. Ubytováni budete v Penzionu U Palečků, který vám kromě útulných a moderně vybavených pokojů pro dvě osoby, nabídne i chutné snídaně, večer s moravským rautem, ochutnávkou vín a k tomu neomezenou konzumaci vybraných vín pro všechny. Čeká vás také prohlídka vinic a sklípku.

O ubytování

Na jižní Moravě v menší obci Zaječí najdete útulný rodinný Penzion U Palečků. Vydejte se na skvělý vinařský a relaxační pobyt právě sem a vezměte klidně celou rodinu. K vodní nádrži Nové Mlýny je to jen 5 km, výletů po okolních vinařstvích (či vinicích) se nebudete moci nabažit, a třeba ke Křivému jezeru či na Milovickou stráň to budete mít také jen okolo 5 km. Děti pak jistě potěší, že do Aqualandu Moravia – největšího aquaparku v České republice, je to odsud jen 15 minut autem.

Na dosah ruky je i Lednicko-valtický areál (12 km) ze seznamu památek UNESCO (100 m), který láká na krásnou architekturu ukrytou v zeleni. Krajinářský park o rozloze 300 km² zaujme jak milovníky přírody, tak fanoušky historie. Najdete tu hned dva překrásné zámky – gotickou Lednici a barokní Valtice. Nebo si udělejte výlet do Mikulova (14,2 km), kde uvidíte barokní zámek s expozicí Regionálního muzea, Dietrichsteinskou hrobku, Svatý kopeček s poutní kaplí sv. Šebestiána, zvonicí a Božím hrobem nebo kostel svatého Václava.

Kde budete spát?

Ubytovat se můžete v jednom z komfortních, rekonstruovaných pokojů s moderním vybavením. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou a klimatizaci.

  • Pokoj no. 3 je dvoulůžkový a měří 15 m². V létě je to nejstudenější pokoj, tudíž se v něm velmi příjemně vyspíte. Pokoj neumožňuje přistýlku.

  • Pokoj no. 1 je útulný pokoj se 3 lůžky, bez možnosti přistýlky. Velikost pokoje je cca 15 m².

  • Pokoj no. 4 se nachází v 2. podlaží a měří 20 m². Ke 2 lůžkům je možné přidat ještě přistýlku.

  • Pokoj no. 6 potěší velkou vanou. Je také velmi prostorný (30 m²), a díky tomu ubytuje až 4 osoby.

Na čem si pochutnáte?

Jelikož se jedná o rodinný penzion, úkoly majitelů jsou spravedlivě rozdělené. Paní Dana je skvělou kuchařkou a postará se o to, abyste si pochutnali na poctivých domácích jídlech. Pan Přemek vás zase rád provede degustací vín z vlastních vinic, navíc vám může poradit s tipy na výlety, anebo pro vás připravit další zajímavý program.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku využijte wellness centrum nedalekého Vinařství U kapličky. Čeká vás tu bazén s protiproudem a masážními tryskami, vířivka a několik typů saun (finská, bio a parní aromaterapeutická). Můžete se objednat i na masáže, v nabídce je klasická, sportovní i medová a spousta dalších.

Penzion U Palečků

Penzion U Palečků

Nádražní 318 , Zaječí
Česká republika

Provozuje společnost:
Ing. Přemysl Pálka IČ: 06400175


+420 731 475 822

info@penzionupalecku.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od jezera
4,1 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
14 km
Sjezdovka
8 km