Objevujte na jaře a v létě nejvyšší pohoří Česka z Wellness Hotelu Idol ***. Polopenzi včetně kávy a čaje zdarma budete mít zajištěnou, a tak si můžete celé dny bezstarostně užívat překrásné přírody v Národním parku Krkonoše a večer unavené svalstvo příjemně uvolnit v hotelovém wellness.

O ubytování

Wellness Hotel Idol *** je nefalšovaný horský hotel s příjemným domácím prostředím. Jeho zelenou plechovou střechu a dřevěné verandy spatříte 7,5 km nad Vítkovicemi v Krkonoších těsně před známou osadou Horní Mísečky. Vydejte se na výlet třeba k Pančavskému vodopádu (6 km), prameni Labe (7,2 km), nebo přes blízký Špindlerův Mlýn až na Sněžku (20 km). V zimě vás potěší blízkost hned několika ski areálů, například samotný Špindlerův mlýn (7 km) či Ski resort Rokytnice (12 km).

Kde budete spát?

Hotel disponuje celkem 16 pokoji rozmístěnými ve dvou patrech. Dvoulůžkové a třílůžkové pokoje, i rodinné a dvouložnicový apartmán s balkonem jsou vybaveny manželskými postelemi a vlastními koupelnami s toaletou. K WiFi se připojíte v hotelové restauraci a na recepci, kde je možné zakoupit i drobné občerstvení, suvenýry nebo základní hygienické i sportovní potřeby.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně formou bufetu si vychutnáte přímo v hotelové restauraci. A večer vás v restauraci bude milý personál vyhlížet s večeřemi o třech chodech. Zatímco si budete vychutnávat šálek kávy nebo čaje, který budete mít v ceně balíčku od 10:00 do 17:00 hodin zdarma, vaše děti se zabaví v herně ve stylu hradu pana Krbce se skříní plnou hraček, koutkem na malování a společenskými hrami.

Kde budete relaxovat?

Za nepříznivého počasí nebo k večeru je ideální čas navštívit hotelové wellness. Ve vířivce a infrasauně se solí krásně uvolníte namožené svalstvo z pěších nebo cyklistických výprav po Krakonošově revíru. Vyzkoušet ale můžete i solnou inhalační kabinu. Ve Wellness hotelu Idol *** vědí, že je "sůl nad zlato".

Wellness hotel IDOL ***

Wellness hotel IDOL ***

Dolní Mísečky 322 , Vítkovice v Krkonoších
Česká republika

Provozuje společnost:
H+H IDOL s.r.o. IČ: 05221625


+ 420 608 382 993

jirka.idol@volny.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,6 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
5,3 km
Sjezdovka
1,5 km