Skvělá hodnocení si ASTORIA Hotel & Medical Spa **** včetně ubytování v budově Depandance Wolker *** přímo v centru Karlových Varů bezesporu zaslouží. I vy budete nadšeni ze vždy ochotného a přátelského personálu a polopenze či neomezeného vstupu do hotelového bazénu a sauny. Dopřejte sobě nebo svým blízkým odpočinek ve výjimečném lázeňském prostředí.

Výhled přímo na Vřídelní kolonádu

Pokoje Standard v budově Depandance Wolker *** sousedící přímo s funkcionalistickou Vřídelní kolonádou jsou vybaveny kvalitním WiFi připojením, LED televizí, chladničku, telefonem, rádiem a samozřejmě vlastní koupelnou se sprchou či vanou a toaletou.

Královská polopenze, čajovna i balneoprovoz

Od snídaní a večeří formou bohatého studeného i teplého bufetu v restauraci Astoria se vám nebude chtít odejít. Vaše chuťové pohárky budou nadšené i z neomezené konzumace 4 druhů prvotřídních čajů v nové Tea Lounge Room - přepychové hotelové čajovně.

Neomezený vstup do bazénu a sauny i různorodé léčebné procedury si můžete dopřát v Medical Spa & Wellness. Kvalifikace a odborné zkušenosti zdravotnického personálu řadí ASTORIA Hotel & Medical Spa **** na přední místo v nabídce léčebných služeb v Karlových Varech. Unikátní vřídelní minerální koupel si zde užijete díky přívodu této vody přímo ze soukromého hotelového pramene.

Pitnou kúru zahajte například u jednoho z 5 minerálních pramenů Mlýnské kolonády, ke kterým to budete mít z hotelu jen několik kroků. Co třeba taková Rusalka?

Luxusní lázeňská atmosféra

Karlovy Vary patří mezi nejnavštěvovanější evropské lázně z nejednoho důvodu. Přijeďte si i vy užít jedinečnou kombinaci lázeňské secesní architektury a památek, kulturních událostí i kouzelné přírody s mnoha vyhlídkami a lázeňské atmosféry plné klidu a pohody.

Depandance Wolker *** (ASTORIA Hotel & Medical Spa ****)

Depandance Wolker *** (ASTORIA Hotel & Medical Spa ****)

Vřídelní 92/21 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Sanatorium Astoria a.s. IČ: 45357242


+420 353 335 111

smm@astoria-spa.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
0,3 km
Zastávka
0,2 km