Prožijte dovolenou jinak! Dopřejte si romantický pobyt s ubytováním v komnatách zámeckého Chateau Hotelu Zbiroh se snídaněmi v dobové krčmě U Rudolfovy kratochvíle a prohlídkou zámku s průvodcem. Těšte se také na relaxaci v unikátním a bohatém wellness s bazénem, vířivkou a saunami.

Věděli jste, že...?

Zámek se pyšní hned několika NEJ. Je totiž NEJstarším šlechtickým hradem v Čechách, pyšní se NEJhlubší studnou v celé Evropě a také NEJstarší hradní věží v Česku.


O ubytování

Chateau hotel Zbiroh ***** najdete nedaleko Prahy a Plzně v krásném prostředí křivoklátských lesů. Kolem zámku se rozprostírá 60 hektarový anglický park. Historie šlechtického hradu Zbiroh, který byl později přestavěn na novorenesanční zámek, sahá až do 12. století.

Mezi vlastníky byli například král Přemysl Otakar II., císaři Karel IV., Zikmund a Rudolf II., proto se mu přezdívá Zámek tří císařů. Procházky po okolí jsou uklidňující a nenáročné, Křivoklátsko je hotový balzám na duši. Projděte se například k Čertově skále (2 km), k Podzbirožskému rybníku (2,5 km) nebo na hrad Točník (12,7 km).

Kde budete spát?

Hotel nabízí ubytování v přepychových originálních komnatách, které jsou vybaveny čalouněným dřevěným nábytkem. Každý z nich je sice jiný, ale jedno mají společné – ve všech z nich se budete cítit jako v pohádce.

Zámecké pokoje deluxe (45 m²) nabízejí komfortní ubytování s výhledem do parku nebo hradní nádvoří. Součástí je vlastní koupelna s vanou a vybavení v podobě televize, WiFi připojení, minibaru, trezoru, fénu a setu kosmetiky. Na pokoj je možné umístit jednu přistýlku nebo dětskou postýlku.

Zámecké pokoje deluxe podkrovní (40 m²) nabízejí komfortní ubytování v podkroví s výhledem do zámeckého parku a okolí. Jejich kouzelnou atmosféru dotváří dobové trámy. Součástí je vlastní koupelna s vanou a vybavení v podobě klimatizace, televize, WiFi připojení, minibaru, trezoru a fénu.

Na čem si pochutnáte?

V zámku se nachází středověká krčma U Rudolfovy kratochvíle s dobovou atmosférou, úžasným interiérem a nabídkou originálních specialit. Součástí zámeckých salonků a sálů je také velký novorenesanční sál Alfonse Muchy, kde umělec namaloval svou slavnou Slovanskou epopej. Nechybí ani zámecké sklepy.

Kde budete relaxovat?

Skvostem hotelu je unikátní wellness v sálu ze 12. století, ve kterém zasedal Přemysl Otakar II. Snad jako jediný hotel na světě poskytuje Zbiroh tuto jedinečnou formu relaxace - těšit se můžete na krytý bazén, vířivou vanu až pro 4 osoby, finskou saunu a multifunkční vanu.

Chateau Hotel Zbiroh *****

Chateau Hotel Zbiroh *****

Zbiroh č. p. 1 , Zbiroh
Česká republika

Provozuje společnost:
Agentura NKL s.r.o. IČ: 61504823


+420 378 771 452

hotel@zbiroh.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Zastávka
0,8 km