Přijeďte do Beskyd za odpočinkem. V Hotelu Odra čeká mimo jiné bazén, sauna i wellness a s 20% slevou si pak dopřejete různé procedury. V ceně máte také polopenzi - bufetové snídaně a večeře formou bohatého rautu. Milovníky zimních sportů nadchnou i blízké skiareály.

O ubytování

Hotel Odra *** se nachází v Ostravici v Beskydech, přímo pod nejvyšší beskydskou dominantou - Lysou horou 1 323 m n. m. Blízko to budete mít i k hrázi krásné přehrady Šance (4 km), na Smrk (7,9 km) a do Trojanovic k lanovce pod Pustevny (20 km). V zimě se vyberte na výlet krajinou na běžkách po jedné z mnoha běžeckých tratí v okolí. Nebo dáte přednost lyžování v blízkém středisku Ski areál Na čele - Skalka (2 km)?

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 35 pokojů vybavených televizí a vlastní koupelnou. K dispozici jsou také rodinné pokoje a suity ideální pro rodiny s dětma nebo dva páry.

Na čem si pochutnáte?

V moderní stylové Restauraci Odra a baru All Capone se podávají snídaně formou bufetu, servírované obědy výběrem ze 2 jídel i večeře formou teplého rautu.

Kde budete relaxovat?

Hotel plní také funkci lázeňského a zdravotnického centra. Pracuje zde lékařský personál a nabízené masáže a procedury (inhalace, obklady, oxygenoterapie, vodoléčba ap.) se zaměřují na zlepšení funkce pohybového, oběhového, zažívacího, nervového a dýchacího systému.

Wellness má vnitřní i venkovní část. Užít si můžete pobyt ve finské nebo bio sauně, parní, solné, bylinné a eukalyptové lázni, ale i zážitkové sprchové boxy, vířivky a solné odpočívárny. Plavat nebo relaxovat můžete také v rehabilitačním bazénu s mnoha hydromasážními programy.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je zdarma přístupný dětský koutek.

Něco navíc

Hotel má i fitness centrum a prostor, kde si můžete zahrát kulečník nebo stolní tenis.

Hotel Odra ***

Hotel Odra ***

Ostravice 0327 , Ostravice
Česká republika

Provozuje společnost:
HOTEL ODRA s.r.o. IČ: 25354043


+420 558 682 287

rezervace@hotel-odra.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Zastávka
0,6 km
Sjezdovka
1,3 km